Shopping Haul - Comanda Ebay

Buna fetelor,

In urma cu vreo luna am plasat o comanda pe ebay, dorindu-mi de mult timp un set de pensule pentru ochi, pentru a avea de schimb in momentul in care actualele sunt la uscat. Pe langa acele pensule au mai aparut inca 3 produse, dintre care o husa de silicon pentru al meu sot, husa care n-a mai ajuns sa fie vedeta.



Vedetele principale: 4 pensule elegante, negre cu detalii aurii. Perii sunt moi la atingere, coada are undeva la vreo 20 de cm, cat sa fie indemanoasa. Am dat pe set 1.93 $ si mi s-a parut o afacere buna. Maine o sa le spal si o sa le bag in teste, sa vedem cum se descurca.

                       

Produsul acesta adorabil este de fapt o mini cutie de bijuterii(3-4 cm diametru), sub forma de macaron, care arata atat de bine si de delicioasa, incat, daca ar fi pusa pe un platou langa suratele ai, s-ar putea sa se trezeasca muscata :) A costat putin peste 1 dolar si mi se pare adorabila!


Si aceasta perie din silicon pentru curatarea tenului a stat in wishlistul meu de ceva vreme. Eram tare curioasa in privinta ei, era un mare buzz pe tot ebay-ul si tot youtube-ul la o vreme. Eu am comandat o bucata, si a ajuns un set de 2 bucati, asa ca 1 am bagat-o deja in uz. Este din silicon moale, si este formata, dupa cum se vede, din 2 parti siliconate, una cu ceva asemanator unor cili, iar cealalta cu niste bilute in relief.



 Exfolierea este delicata dar eficienta, se clateste usor, si are maner pentru a fi manevrata mai usor. Pe capatul manerului are o ventuza, si poate fi lipita de oglinda, pentru a se uscata in mod igienic.


Toate produsele, impreuna cu husa de care va ziceam, au fost comandate de la acelasi seller si au venit in 2 pliculete, la Posta Vamala. In afara faptului ca am asteptat cam 30-45 de minute la rand, n-am intampinat nicio problema la oficiu, ba chiar a ras vamesul uitandu-se in colet, ca cica mi-am luat pamatufuri. Barbatii astia! :D

Voi obisnuiti sa comandati de pe ebay?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Nu am comandat niciodată dupa eBay. Am tot citit ca este posibil sa nu ajunga coletul, trebuie sa verifici vânzătorul, etc. Si uite asa nici măcar nu am intrat sa vad ce este pe site-ul ala. Arata bine peria aia cu silicon. Parca m-ar tenta si pe mine dar cand ma uit in dulapiorul din baie si vad cate chestii stau aruncate ....

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum n-am avut probleme cu niciun seller, dar adevarul e ca ma uit si la notele sale!

      Ștergere
  2. ce interesanta e peria asta de silicon!

    RăspundețiȘtergere
  3. ori am eu mintea odihnita, ori perile din silicon par altceva la prima vedere:))) oboseala
    sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere