Beauty News: Hai la soare cu Nivea Sun!


Bucură-te de un bronz natural şi sănătos cu noutatea anului de la NIVEA Sun: Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze care accelerează procesul de bronzare, în mod natural!


NOU! Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30


Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze are o formula mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească) ce stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime.
Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30


FUN in the SUN - Nu uita de pielea sensibilă a celor mici! 



NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50
Special destinat pielii sensibile a copiilor, Spray-ul colorat de protecţie solară de la NIVEA Sun protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.
Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50

Share:

2 comentarii