Review: Lapte de corp Herbosophy cu muguri de plop, ulei de masline, unt de shea si vitamina E

Buna fetelor,

Ce-mi mai plac mie denumirile astea kilometrice. Serios acum, inchipuiti-va sa intri in magazin si sa intrebi vanzatoarea daca are lapte de corp cu muguri de plop, ulei de masline, unt de shea si vitamina E :) Eu cred ca as fi ceva de genul: Aveti lapte de corp? De care? Din ala! :)

Revenind la produsul cu nume buclucas, l-am achizitionat fix de ziua mea, cand am primit de la SensiBlu un mesaj cum ca mi-au acordat un numar de puncte, asa ca m-am gandit sa intru putin pe acolo, sa vad ce mai e nou. Pe produsele de la Herbosophy am pus de mult ochii, asa ca aceste puncte, plus o reducere din magazin, au facut sa intru in posesia acestul produs, si nu regret deloc.


Ce spun ei: Extractul de muguri de plop (Populus Nigra) imbunatateste textura pielii si ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare. Epiderma este hranita de uleiul de masline iar untul de shea ofera protectie impotriva radiatiilor UV si a agresiunii factorilor de mediu.

Ce spun eu: M-a intrigat, de la bun inceput, acel extract de muguri de plop, pe care nu cred sa-l mai fi intalnit in incursiunea mea in lumea cosmeticelor. In plus, m-am gandit ca un lapte de corp ar fi ideal pentru sezonul cald, fiindca va intra mai rapid in piele si va avea o consistenta mai lejera. Si nu m-am inselat.

Produsul este, dupa cum ii spune si numele, un lapte de corp, cu o consistenta lejera, lichida, care intra foarte usor in piele, nu lasa acea pelicula grasa la nivelul pielii, dar ofera fermitate si hidratare. Mirosul este unul foarte placut, elegant chiar, care se mentine pe piele cateva ore bune. Eu obisnuiesc sa folosesc seara dupa dus acest lapte de corp, iar dimineata pielea inca mai are aroma discreta impregnata in ea.



Dupa folosirea unui flacon intreg, pielea arata mai ferma, pe toata portiunea aplicata - frate, abdomen, coapse, picioare. Fiind un produs cu asemenea consistenta, este foarte spornic si usor de masat.

Ambalajul este si el simplu si de efect, facut dintr-un plastic usor rigid si avand un orificiu de dimensiune ideala. Eu am tinut produsul cu capacul in jos si astfel am reusit sa ma bucur din plin de laptele de corp, pana la ultimele picaturi.



 Pentru mine a fost primul contact cu aceasta firma, si chiar mi-a placut, asa ca pe viitor voi dori sa incerc mai multe produse din aceasta gama.

Ingrediente:

Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 9 luni de la deschidere.

Pret: 18 lei, dar l-am vazut de multe ori la oferta, iar daca aveti si card Sensiblu ( care se face rapid, in farmacie), beneficiati de pret redus.

Unde se gaseste: in farmaciile Sensiblu.

Voi ati incercat produsele din gama Herbosophy?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii