La ce mai viseaza Claudia # 73 - Recomandare blog si serial?

Buna fetelor,

Ieri dupa amiaza am avut parte de terapie prin ras a.k.a. am ras de mi-au dat lacrimile! Am gasit un blog tare simpatic, si cred ca am citit mai mult de jumatate din el, printre lacrimi de ras.

Blogul se numeste Blog vesel la cap si este scris de Mihaela Baran, si daca pana acum n-ati apucat sa o cititi, va recomand sa o adaugati mai repede in blogroll, sa-i dati subscribe & co., ca asa de bine eu n-am mai ras de mult.

In alta ordine de idei, am inceput sa ma uit la Misfits. Impropriu zis ca am inceput, dar mai bine sa va povestesc. Eu seara adorm mai repede decat al meu sot din dotare. El mai sta la laptop, si cand il apuca si pe el somnul, sau vrea sa il apuce, pune un film sau un serial si se baga in pat. Adoarme rapid, si eu ma trezesc la fel de rapid, ca asa-s eu mai sensibiloasa la somn.

Uite asa, cred ca marti noapte spre miercuri, pe la ora 2, se gandeste sotul sa repete faza cu "hai sa pun un film". Si el adoarme in 2 timpi si 3 miscari, si eu ma trezesc, beau un gat de apa, arunc o privire la TV(ca e conectat la laptop), si apoi astept sa adorm. Dar se pare ca m-a cam prins filmul, si mi-a sarit somnul, si am stat o ora si ceva sa ma uit la cateva episoade :) Nu m-am horatat inca daca imi place sau nu, deja sunt ramasa in urma cu o gramada de seriale, dar parca parca as mai viziona cateva episoade si din acesta.



Voi ati vazut Misfits? Merita?

Kiss Kiss.


Share:

6 comentarii