Suplimente alimentare de pe Iherb.com

Buna fetelor,

Eu sunt adepta suplimentelor alimentare, in conditiile in care traim in mediul poluant in care traim, alimentele sunt pline de chimicale, si mai sunt si la dieta.

Pentru a-mi oferi o stare de bine, am ales sa consum zilnic suplimente alimentare. Si rezultatele se vad. Site-ul principal de unde le comand este iherb.com, iar motivele pentru care am ales acest site ca furnizor sunt multe:

  • calitate ridicata si compozitie buna a capsulelor;
  • preturi foarte bune, comparativ cu ce pot gasi in plafare sau farmacii;
  • pretul transportului este just - prefer de fiecare data sa dau o comanda de minim 20 de dolari, si sa am cantitate mica sau mai bine zis usoara, si ma incadrez cu succes in transport de 3.54$, asta reprezentand o suma care este de multe ori depasita daca aleg sa dau comanda de pe un site din Romania.
Plata se face cu cardul, si niciodata nu am avut probleme in aceasta directie. Adevarat, transportul dureaza, in medie, undeva la 3 saptamani, dar data trecuta mi-a ajuns in aproximativ 10 zile, un record pe care sper sa il tina :) In plus, mie imi ajung coletele la Oficiul Postal din orasul meu, n-am fost niciodata nevoita sa ajung la Posta Vamala sau sa platesc vreo taxa suplimentare.

Aproape la fiecare comanda, adaug in cos si cate o cutie de suplimente alimentare, cu care incerc sa imi fac un ritual si sa le consum in fiecare zi.

In ultima perioada, am consumat:


Gelatina Capsule, 600 mg, 3.54 $ 100 capsule:


  • Capsule pentru frumusete, dupa cum scrie si pe ambalaj :), esentiale pentru par, unghii, piele si cartilagii. In cazul cartilagiilor nu pot sa ma pronunt, dar in cazul unghiilor si parului am simtit imbunatatiri, ambele devenind mai puternice. Sunt usor de administrat si se recomanda cate o capsula de 1-3 ori pe zi. Nu contin zahar, sare, coloranti sau arome artificiale, si nici conservanti. Eu am ales sa le consum dimineata, cu 30 de minute inainte de mic dejun.




  •  Ajuta la sintetizarea proteinelor (lucru foarte important cand ai o dieta bazata in mare parte de proteine si legume), la buna functionare a tractului digestiv, asigura sanatatea inimii, are rol detoxifiant, fortifica sistemul osos. M-a ajutat in cazul carceilor extrem de durerosi, care apareau zilnic. Si desigur, ma ajuta in trecerea peste stresul zilnic :) O tableta contine 62% din doza zilnica recomandata de magneziu, si se administreaza 1 capsula zilnic. Pretul este unul foarte bun, cutia cu 110 tablete este aproximativ 9 lei, o tableta costand 8 banuti. Asta in conditiile in care gasiti online sau in farmacii magneziu cu aceeasi compozitie, 21 de lei cutia cu 30 de capsule, o capsula ajungand 70 de bani.


  • Capsule moi, usor de inghitit si digerat, care ajuta la mentinerea sanatoasa a sistemului digestiv, circular, accelereaza arderea grasimilor, intareste sistemul imunitare, reduce efectele imbatranirii, imbunatateste aspectul pielii si a parului. Se recomanda 1 capsula zilnic si are 25% din doza zilnica recomandata de vitamina A si 34% din vitamina D. Este a doua cutie achizitionata, pretul fiind de asemenea foarte bun, in conditiile in care pot cumpara din Romania 30 de capsule cu un pret de aproximativ 25 de lei.

Nu uitati, daca sunteti la prima comanda la Iherb.com si folositi codul meu JJK294 primiti o reducere de 10 dolari daca aveti comanda mai mare de 40 de dolari, sau o reducere de 5 dolari daca aveti comanda mai mica de 40 $.

Voi sunteti adeptele suplimentelor alimentare? Ce suplimente alimentare folositi?


Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. Nu sunt adepta suplimentelor alimentare,dar din cad in cand ma iau calciu sau magneziu:)Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Am perioade cand fac cure de multivitamine, calciu, b-uri, magneziu si fier. Vitamina C iau cel mai des.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu trebuie sa-mi cumpar vitamina C. Magneziul ma tenteaza si el. :)
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt de parere ca nu trebuiesc luate pastile de genul dupa ureche si daca nu sunt administrate de medic este bine sa le evitam. Este strict părerea mea si nu vreau sa intru in vreo Polemica cu cineva

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta e o varianta, dar eu aleg suplimente usoare, pe care le gasesti si in supermarket.

      Ștergere