La ce mai viseaza Claudia # 76 - Cum am ramas fara masina in Republica Moldova

Buna fetelor,

Povestea mea incepea marti. Sau mai bine zis luni noapte, cand era ora 1 si ceva, si eu nu puteam dormi, in conditiile in care la ora 4 dimineata trebuia sa ma trezesc. Acesta era primul semn care prevestea ceva.

Apoi marti dimineata, pe la patru si jumatate trecut, pornita fiind la drum, am avut un bad feeling. Nici acestuia nu i-am dat insemnatate, cu toate ca simteam parca ca era bine sa intoarcem masina. Am tacut, n-am zis nimic si ne-am vazut de drum.

Al treilea semn rau a fost cafeaua. Si sa nu radeti de mine, dar daca aparatul de cafea iti ia banii si nu-ti da cafea de care vrei, clar ca nu e de bine. Si iar am tacut, dupa ceva mormaieli mofturoase si somnoroase.

Apoi pe drum, dupa ce am trecut vama in Republica Moldova, s-a intamplat napasta. Masina s-a gandit sa ne paraseasca. Sau mai bine zis s-a gandit motorul sa ne faca supriza si sa ne lase. Cauta, Claudie, pe cineva sa ne tracteze, sa o duca masina in Chisinau, cu chiu cu vai si cu emotii gramada.



Ajunsi acolo, credeam ca va fi ceva usor de reparat, si vom pleca acasa cu masina noastra draga. Cand colo, ne zice de la service ca trebuie lasata masina pe a doua zi, si noi ne hotaram sa plecam acasa cu maxi. Noi fiind eu si sotul din dotare. Acum sa n-aveti ideea ca suntem o pereche de snobi cu nasul pe sus, dar maxi ca acela, rar mai intalnesti. Si sofer pe masura, de pana s-a terminat cursa, ne-au trecut toate caldurile, si la propriu, si la figurat.

Ajungem intr-un final acasa, rupti, franti si copti. A doua zi, ne suna de la service. Aproximativ 1.200 de euro, PENTRU INCEPUT. Really??? Pai cu banii aceia iau masina second si nu-mi mai bat capul. Decidem totusi sa plecam si sa luam masina acasa pe platforma, cu alta masina, cu sofer, alti bani, alta distractie. Ajungem acolo, ne zic cei de la service ca s-a stricat nu stiu ce naiba la motor si ca nu se poate schimba asa usor. Mai platim si acolo o suma nesimtita, si apoi pornim cu masina pe platforma si catre casa.

Sincera sa fiu, mi se rupea sufletul cand am vazut masina cocotata acolo pe platforma. Ca si cum ar fi fost cineva drag, si as fi mers la patul de spital. Exact asa m-am simtit.

Am ajuns cu bine acasa insa si am lasat masina in service. Acum asteptam sa o faca si ne gandim ca s-au dus naibii planurile de vacanta pe anul acesta :(

Acum ca mi-am spus si eu oful, va doresc o saptamana frumoasa si o masina sanatoasa :)

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Trist :( Sper sa se rezolve si sa te bucuri, totusi, de vacanta!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cât de nasol :( ÃŽmi pare rău, sper că se va rezolva ÅŸi te vei bucura din plin de vacanţă! :( ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare foarte rau :( dar trebuie sa fi optimista,totul se rezolva pana la urma.Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nasol! Poate ai noroc si nu costa prea mult reparatia si ai parte si de vacanța.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta e cosmarul meu... sa ni se strice masina si plus sa conste o avere reparatul... unde mai pui ca daca noua ni se strica suntem doi adulti plus bebeul din dotare... Mult noroc si reparatie cat mai ieftina ..dar buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa ca se vor rezolva toate, sigur-sigur!

    RăspundețiȘtergere
  7. aoleu :( asta da ghinion. noi am ramas fara autocar la istanbul, dar totusi am ajuns cu bine pana acolo...

    cunosc rutierele din chisinau. ai calatorit cumva cu mihai? e tare guraliv :)))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa iti zic cine era soferul, e prima data cand am mers cu maxi. Atat pot sa zic ca era brunet, ca noi am stat mai in spate.

      Ștergere