Cartea de pe noptiera # 8 - Adulter - Paulo Coelho

Buna fetelor,

Mi-am amintit astazi de cartea aceasta, vazand pe Facebook o postare cu un fragment din Adulter, scrisa de Paulo Coelho.

"N-ai trait, daca n-ai iubit."



Linda este o jurnalista de 31 de ani, care pare sa aiba tot ce si-a dorit de la viata - o casnicie fericita, 2 copii frumosi,un sot care o iubeste, o cariera stralucita, dar adevarul este ca ea simte deja o rutina sora cu depresia, nu este niciodata multumita si are impresia ca lipseste ceva din acest portret perfect. In momentul in care apare in peisaj Jacob, fostul coleg din liceu, pentru care facuse atunci o pasiune, lucrurile incep sa se precipite si ajunge sa comita adulter.  Va ramane cu amantul, care la randul lui este casatorit? Sau se va intoarce la sotul care stie deja despre infidelitate?

Va las pe voi sa descoperiti, cartea o gasiti online aici.

Va invit si la Gabi - http://paginidezisinoapte.ro, sa vedeti ce a citit si ea!

Ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. am citit si eu aceasta carte, e prima de coelho, de fapt, si mi-a lasat un gust tare amar :( mi sa parut o carte de copii, iar tipa...nu mai zic! m-a scos din sarite. la 31 ani am si eu ceva pretentii de la creierasul ala al ei... dar ma rog! e doar parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-am tot propus s-o citesc si eu,dar as vrea s-o fac online, nu stiu de ce :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi s-a părut interesantă cartea ca multe ale lui Coelho. Nu pot spune nici eu că sunt în întregime de acord cu felul în care a fost creată povestea, dar cred că se întâmplă, că au loc și astfel de crize. Poate vârsta a fost prea înaintată și situația nepotrivită, dar mi s-a părut interesant să descopăr povestea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa am considerat si eu! chiar daca nu suntem de acord cu situatia expusa, trebuie sa fim realisti, fiindca astfel de situatii se pot intampla!

      Ștergere
  4. Aceasta carte este pe lista mea DE CITIT! in ultima vrema parca n-am mai avut timp de citit, insa o voi cumpara eu si pe aceasta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mi-am impus sa citesc macar o carte pe samtamana. In zilele mele bune, citeam si 1 carte pe zi :(

      Ștergere