Despre epilarea eficienta

Buna fetelor,

Stau si imi admir picioarele. Bine, admir e mult spus, ca mai degraba le privesc cu ochi critic, fiindca nesuferitele fire de par iar incep sa creasca, sa-si faca aparitia, si niste picioare paroase nu sunt atractive, chiar deloc.

De cand mi-am dat seama cam cum stau lucrurile cu parul nedorit, am incercat sa caut cele mai eficiente metode de a scapa de el. Am deja o obsesie cu pielea fina ca de bebelus, asa ca am declarat razboi parului nedorit.

Am inceput cu lama de ras, ca majoritatea. Indepartarea parului este rapida, dar la fel de rapida este si reaparitia lui, asa ca la cateva ore bune dupa, deja simteam pielea aspra.

Urmatoarea oprire a fost crema epilatoare, dar nici aici n-am avut succes. In primul rand, n-am putut sa o folosesc pe zone mai sensibile - in zona inghinala si la axila, fiindca imi irita pielea. Pe restul corpului avea eficienta, dar nu prea pot sa trec cu usurinta peste mirosul emanat in momentul in care firul de par se distruge prin procese chimice. Plus ca parul reaparea la fel de incapatanat ca inainte.

Apoi am trecut pe epilator, si am incercat mai multe sortimente, si mai ieftine, dar si mai scumpe.
 L-am lasat si pe el deoparte, din motive lesne de inteles. In primul rand, niciun epilator n-a trait mai mult de 2 ani. Cum se apropia perioada in care ii expira garantia, cum nu mai functiona. In al doilea rand, parul trebuie sa aiba o lungime destul de marisoara, ca sa fie prins si smuls de pensetele epilatorului. Sa nu uitam de durere, pe care o simteam la fiecare fir de par in parte. Si desigur, nici de firele de par care se rupeau, nu se smulgeau, asa ca dupa cateva zile, acestea apareau si deja purtarea fustelor era compromisa. Fazele de genul "Piele fina pana la 4 saptamani" sunt povesti cand folosesti epilatorul, credeti-ma pe cuvant.

Asa ca am hotarat sa incerc ceara calda, mai bine zis kit epilare cu ceara calda, care contine tot ce am eu nevoie pentru un epilat ca la carte, in timp scurt.

Acest kit de epilare contine tot ce am nevoie pentru a ma bucura de picioare fine in intimitatea casei mele, fara a fi nevoita sa ajung la un salon, unde nu poti avea incredere deplina in nivelul lor de curatenie si igiena.

Kit 1 epilare complet Home are:

- 1 Incalzitor de ceara FREE
- 2 rezerve ceara cu Azulena
- 1 rezerva ceara cu Titan Rosa
- 1 rezerva ceara cu Miere
- 1 pachet benzi epilat de 100 buc

Beneficiez astfel de incalzitorul de ceara, care ma ajuta sa aduc ceara la temperatura optima, sa nu ma ard cu ea, dar in acelari timp sa reusesc sa indepartez eficient firele de par dintr-o singura miscare. Am in kit si 4 rezerve de ceara, cu diferite extracte pentru diferite zone ale corpului, cat sa imi ajunga pentru mai multe utilizari. Si desigur, un pachet de 100 benzi de epilat, care preconizez ca o sa aiba viata lunga.

Utilizarea acestui kit este foarte simpla si rapida. Ceara, incalzita la temperatura ideala, se aplica pe piele cu ajutorul aparatului,in directia cresterii firului de par, se aplica peste o banda de epilat, intinzandu-se usor cu mana, sa adere mai usor, si apoi, cu o miscare ferma, se indeparteaza banda, impreuna cu firele de par. Beneficiile sunt numeroase la epilarea cu ceara calda: riscul de iritare este extrem de scazut, eficienta este maxima, zona epilata dintr-o singura miscare este mare, asa ca durerea este redusa, la fel ca si timpul efectuarii acestei proceduri. In plus, daca hidratam si exfoliem corespunzator pielea, ne luam adio de la firele de par crescute pe sub piele. Si pielea chiar ramane fina, mult timp dupa epilare.

Pe langa acest kit, un ulei dupa epilare este important, pentru a indeparta cu usurinta urmele de ceara care pot ramane pe piele, si pentru a calma pielea proaspat epilata.



Voi ati incercat acest tip de kit de epilare?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Nu am incercat,prefer sa ma epilez la un salon pentru ca mi-e teama sa nu imi ard pielea :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie de salon mi-e frica din cauza igienii. Multe fete au venit acasa cu bubite dupa mersul la salon. Aparatul acesta e asa conceput incat nu te arzi :)

      Ștergere
  2. Am incercat si eu aceasta metoda si mi se pare foarte ok :)

    RăspundețiȘtergere
  3. l-am folosit pe cel de la Veet și e ineficient pe picioarele mele; probabil era și faza că părul meu era cam gros. Acum îmi fac curaj să încerc genul de ceară la cutiuță pe care o încălzești în apă caldă sau ceva de genul: https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCLbVlpODhcYCFcHVFAode28Aew&url=http%3A%2F%2Fsalonshop.ro%2Fcosmetica%2F4884-ceara-elastica-speciala-brazilian-hot-filmwax-pellets-better-waxing-technology-5420049000437.html&ei=vh94Vbb-MsGrU_vegdgH&bvm=bv.95039771,d.d24&psig=AFQjCNHgaMd5BIGVpKU0UzycO1TQV0gcbg&ust=1434022186380074

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am folosit, am o cutiuta cu ceara pe care o topesc la baie de aburi in rest folosesc epilatorul electric, acelasi de multi ani. Orice as folosi parul meu creste repede. Pentru foliculita folosesc sudocrem si ulei de cocos. De cateva luni nu am mai avut probleme, pentru ca aplic imediat sudocrem si dupa 6-12 ore uleiul pentru hidratare si calmare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am folosit insa suna destul de tentant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,,, apropo de ulei de indepartare al cerii,,e un must have daca te epilezi acasa cu un astfel de aparat. Eu am patit-o...ma lipeam de toate hainele :)

    RăspundețiȘtergere