Geanta, o prelungire a personalitatii mele


Buna dragilor,

Toata lumea stie ca singurul lucru ce nu se gaseste in geanta unei femei este ordinea. Si cum eu sunt un exemplu relevant al rasei purtatoare de geanta, sustin sus si tare aceasta afirmatie si dau si dovezi in aceasta idee:


De cand ma stiu, mi-a placut sa port genti mari. Am inceput de la gradinita - toata grupa venea cu o tentativa de gentuta, unde de abia inghesuia o eugenie, eu aveam geanta tip postas, unde aveam de toate: sandwich, sticla cu apa, batista, poate si jucaria preferata. La scoala am trecut la rucsac, si de fiecare data, cand aveam de ales, il alegeam pe cel mai mare, in care sa incapa carti, caiete, culegeri, penar, carioci, carti suplimentare. Am ajuns sa port atatea, incat se speriau parintii ca o sa imi deformez coloana.

Acum, am evoluat si am trecut la papornita. De fiecare data, caut cea mai mare geanta si cea mai compartimentata, fiindca in tot haosul meu, imi place sa fie si un strop de organizare. Cred ca geanta este o prelungire a personalitatii mele - plina de lucruri nebanuite, niciodata nu stii ce poti gasi acolo. Din aceasta cauza se intampla sa nu ies din casa fara ea. Niciodata n-am inteles femeile care poarta gentute in care nu le incape nici telefonul, asa cum nu inteleg cum se pot descurca barbatii in viata fara geanta.


In geanta mea, dupa cum ati vazut, am de toate. Cel mai important chirias al gentii este portofelul, in care, pe langa ceva banuti, carduri, buletin, pasaport, am si pozele sotului si a mamei mele. Urmeaza cheile - cele de la casa si cele de la masina si telefonul. Urmatoarele chestii pe care le puteti gasi acolo sunt token-urile de la banci, doua agende, una folosita ca bullet journal personal, cealalta pentru munca, si neaparat o sticla de 0,5 l de apa plata. Si de aici incepe nebunia. Servetele umede si uscate, vreo 2-3 rujuri, vreo 2-3 parfumuri, cate o carte pe care sa o citesc atunci cand sunt nevoita sa stau pe la cozi. Urmeaza produsele de igiena feminina, o crema de maini, bonuri de cumparaturi, un pachet de gume, unul de bomboane, un gel actibacterian.

Incerc, cel putin o data la o saptamana sau la doua saptamani, sa fac curatenie in geanta. Este o activitate pentru care trebuie sa imi rezerv cel putin o ora, si minunea nu tine mai mult de 3 zile, insa imi da o stare de bine si ma face sa ma simt mai organizata. Cam aceste obiecte se gasesc in geanta in fiecare zi. Poate unora li se par a fi multe, unora putine, dar se stie ca geanta este arma alba a femeii, asa ca pentru mine este obligatorie :)

In geanta voastra ce se gaseste?

Kiss Kiss.

* Acest articol este scris pentru proba cu numar 10 de la SuperBlog 2017.

Share:

2 comentarii

  1. Eh, la mine găsești portofelul, șervețele umede & uscate, antiperspirant uneori, cremă de mâini uneori, o plăsuță că altfel uit mereu să car una după mine când merg la cumpărături și momentan nu mai știu...

    RăspundețiȘtergere