Mireasa cu acnee, o poveste cu final fericit


Buna dragilor,

Nu stiu altii cum sunt, insa eu urasc filtrele. Nu alea de cafea, a nu se intelege gresit, nici alea de ma ajuta sa pun in ordinea preturilor cosmeticele de pe site-urile unde las o parte buna din salariu. Ci alea de pe telefon, atunci cand iti faci si tu, ca tot omul, un selfie. Eu am una bucata telefon Huawei. Acest telefon, de provenienta chinezeasca, are niste filtre foarte ciudate incorporate in poze, sub denumirea  de beauty. Asta inseamna ca alungeste fata, ii da cu o tona de blur si mareste ochii, de ma face sa arat ca un extraterestru. Din aceasta cauza eu ii zic mereu pas, insa vad de multe ori prin Social Media ca OZN-urile au aterizat si au adus specii noi prin zona. 😊

Bun, si acum vine intrebarea cea mai importanta: daca nu folosim filtre, cum mai avem noi cel mai frumos ten din lume in poze? Evident, prin ingrijire. Un ten frumos este un ten ingrijit, iar un ten ingrijit este un ten curat. Recunosc, eu nu am prea avut probleme cu tenul si multa lume imi spune ca am o piele frumoasa. De obicei, mai apare cate un cos razlet, in anumite momente ale lunii. Sau in perioadele de stres maxim. Sau in perioadele de hai-sa-o-fac-pe-ganditoarea-si-sa-tin-mana-pe-barbie. Cam asa ceva s-a intamplat si la nunta mea.

Se da una bucata mireasa blonda (a.k.a. eu). Se da seara de dinainte de nunta, agenda de nunta si un pix, si pozitia ganditoare mai sus notata. Si cum stateam eu asa si imi revizuiam, pentru a mia si ultima oara evenimentul de a doua zi, mi se pare ca am ceva in zona barbiei. Sa ma uit in oglinda sa vad ce ar putea sa fie, ca un  om normal, cu minte la cap? Nu, de ce as face eu asta?! Si incep, finut si civilizat, sa ma scarpin, de parca puneam tara la cale, nu doar nunta. Scarpinatul s-a intins pe o perioada marisoara, iar cand am terminat cu ultimele detalii de nunta si m-am dus in baie sa fac dus, am crezut ca ma ia cu lesin. Fix pe barbie, cel mai mare si mai urat cos din lume, parca special venit sa-mi distruga mie ziua nuntii. Adio poze, adio amintiri de nunta, adio selfie cu mireasa!

Nu m-am pierdut prea tare si cu firea si am inceput sa caut in dulap produse eficiente ca sa imi mai reduca din roseata si inflamarea zonei. N-am apelat in niciun caz la leacuri babesti si am lasat magia din spatele produselor cosmetice sa isi faca treaba. Putina crema ultra-activa, o cruce mare si la somn cu mine, fiindca peste cateva ore trebuia sa fiu fresh ca un trandafir.




Pana dimineata eram aproape gata de selfie. Zona era inca rosie, insa inflamatia s-a mai retras si s-a putut, cat de cat, sa se acopere cu ajutorul machiajului. Evident, in majoritatea pozelor de la nunta apar artistic, cu buchetul de mireasa acoperindu-mi barbia, dar cine mai tine cont de asta?

De atunci, m-am cam invatat minte. Incerc, pe cat posibil, sa nu mai pun mana pe fata, iar pozitia de ganditoare este strict interzisa. Pentru acele zile in care ma mai viziteaza cate un mostrulet pe ten, apelez la aceeasi crema, si pana dimineata toata zona arata mai bine, iar eu sunt fara griji.

Voi cum rezolvati problema cosurilor aparute exact in momentul in care trebuie sa aratati mai bine?

Kiss Kiss.

*Acest articol este scris pentru a patra proba de la SuperBlog 2017.


Share:

17 comentarii

  1. Frumos articol, crema CC chiar este pe placul meu, succes la concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca mireasa, herpesul a vrut sa imi strice ziua. Nu l-am lăsat, i-am venit de hac.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit de aceasta gama, insa nu am testat-o ptr ca se pare ca nu mai am probleme cu cosuletele.☺️

    RăspundețiȘtergere
  4. de cand ma stiu am avut probleme cu acena ....lotiuni antiacneice, si produse pt ten cu probleme cam asa ma tratez eu

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare articolul, iti doresc mult succes, din fericire nu ma confrunt cu asa ceva,dar stiu ce sa le recomand prietenelor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot cu crema ultra activa o mai scot si eu la capat. Am mai multe produse din gama lor si chiar sunt ok!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu de obicei incerc sa le scot dupa care le acopar cu corector si makeup. Nu faceti ca mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Parca este un fel de regula ca in momentele cheie sa apara cate o chestie care sa te incomodeze si sa nu vrea sa stea acoperita cu nici un fel de crema, fond de ten sau orice altceva

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am avut probleme cu acneea, acum imi mai apar din cand in cand cateva cosuri, nu atat de multe ca in adolescenta.

    RăspundețiȘtergere
  10. In adolescenta nu am avut probleme cu acneea, nici acum(doar ocazional apare cate-o nesuferita).N-am folsit astfel de produse,dar e bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  11. SI eu tot fana Huawei dar n-am vazut ca pzoele mele sa aiba nush ce setari implicite. Chiar sunt curioasa daca are setari din astea de modificat pozele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce ghinion ai putut sa ai si tu. Noroc de machiaj. :P

    RăspundețiȘtergere
  13. De obicei ajunge ceva crema pentru a le camufla, dar cateodata e cate un cos incapatanat care creste de nu se mai opreste si atunci il aranjez cu ceva produs cu acid salicilic sau ce mai am prin casa.

    RăspundețiȘtergere