Dana Make-up Beauty Box pentru Bloggeri


Buna dragilor,

Astazi vreau sa va arat ceva mai special, si anume un beauty box. Ce il face atat de special este faptul ca este creat de o bloggerita, din dorinta de a da sansa bloggerilor sa incerce produse noi, pe care poate n-ar avea sansa sa le incerce. Daniela Stancu este in spatele acestui proiect minunat, si daca doriti sa aflati mai multe detalii despre aceasta cutie cu minuni, gasiti aici postarea.

Eu am vorbit cu Daniela si ma asteptam sa primesc unul-doua produse pentru testare. Cand am primit insa cutia - destul de grea, si cand am vazut ce continea, nu imi venea sa cred. A fost o supriza in toata regula si nici nu stiti cat de mult m-a bucurat sa primesc atat de multe lucruri.

Asadar, sa va arat cutia magica, si daca nu ma insel (s-ar putea sa fie masca de la Mustaev), n-am avut ocazia sa incerc niciun produs de aici:


Si fiindca au fost atat de multe, a trebuit sa le iau pe categorii:


Produse full-size pentru corp - lotiune pentru maini si corp de la Herbalife pentru hidratare, crema de maini de la Yves Rocher cu portocale confiate si migdale si sapun exfoliant cu nuca de cocos de la Yves Rocher.


Produse full-size pentru ten - masca Whitening Joy Mask de la Mustaev, masca Hydra Revolution de la Pupa si servetele demachiante de la Nivea.

 , 
Produse full-size pentru machiaj - fard de pleoape Pupa Vamp Metallic in nuanta 008, ruj lichid rezistent de la Douglas in nuanta 5 Elfe Spirit, Sparkling Top coat Pupa in nuanta 04 si oja Pupa in nuanta 08, Rimel Avon Big and Multiplied si o crema pentru unghii de la Alessandro, cu castravete si pepene.


Produse trial size pentru fata - Dior Dream Skin, crema Isoliss de la Uriage, phyto-peeling de la Academie, crema Sensidiane de la Noreva si o mostra de gel-crema Hydra Sublim de la Marionnaud.


Produse trial size pentru corp - scrub Collistar pentru corp, crema Lipidro Crem de la Gehwol pentru talpi si crema de maini si corp de la OPI Avojuice in aroma Vanilla Lavender.


Produse trial-size pentru par - sampon si balsam Kitoko de la A.S.P si balsam de par de la Sabon in varianta Delicate Jasmine.

Vreau sa ii multumesc inca o data Danielei pentru aceasta supriza foarte placuta - o gasiti pe urmatoarele retele de socializare:
 FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Stati pe aproape fiindca o sa urmeze atat aici, cat si pe blogul Danielei (in calitate de guest) review-uri ale acestor produse!

Voi ati incercat aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

32 comentarii

  1. Si eu as fi interesata daca exista si la vanzare. N-am incercat aceste produse

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ideea Danei si eu am avut un Beautybox de la ea si am review-uri la ea pe blog, sa te bucuri de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am testat niciunul dintre produsele primite de tine. Mi se Pare foarte interesantă ideea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Nivea. Oricand un big like in orice conditii si de oriunde din lume :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Suuuper! Nu am folosit o gramada din aceste produse. Mi se pare o idee super faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa te bucuri,draga mea si sa testezi cu drag tot ce ai primit!

    RăspundețiȘtergere
  7. wow ce multe produse ai folosit! Eu sunt conservatoare, folosesc mereu aceleasi produse.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti sanatoasa ! Ce bine arata cutia ! Spor la testari si sa ne spui parerea ta ! Dana a avut o idee grozava !

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ar plăcea să primesc și eu o astfel de cutie! am văzut cateva produse misto acolo!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am folosit servetelele de la Nivea, insa pe parcurs am renuntat la ele. Alcoolul din compozitie nu face bine tenului meu :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce idee super! Si ce produse faine ai acolo, rimelul de la Avon m-ar interesa in mod special.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am incercat unele produse, pe altele nu! Dar intr-adevar sunt destul de multe in cutiuta ta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu cred c-am incercat ceva dintre toate produsele primite. Sunt foarte multe si-ti doresc sa te bucuri de ele pentru ca ai treaba o lunga perioada de timp!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cat de bine arata toate. Esti o norocoasă.

    RăspundețiȘtergere
  15. Astept cu nerabdare sa citesc parerea ta despre sapunul exfoliant cu nuca de cocos de la Yves Rocher... chiar ma gandeam zilele acestea sa caut un exfoliant bun pentru pielea corpului. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa le folosesti cu drag! Ce de prosuse faine ai primit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Din pacte, n-am incercat niciunul din aceste produse! Dar, la sugestia ta, cu siguranta am sa le caut prin magazine! Multumesc pentru sfaturi! :* O zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Wow, ce surpriza placuta, sunt multe produse si sunt curioasa sa citesc review-urile.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu prea sunt in tema cu cosmeticele, dar stiu ca crema aceea alb cu verde de la iceput o are sotia mea si de fiecare data cand o floloseste camera este invaluita in mirosul ei sublim.

    RăspundețiȘtergere