Toamna, fii o doamna!


Draga toamna,

Stii deja ca esti preferata mea, nu? Stii ca te ador si ca astept sa fii in fiecare an?! Ce-mi place insa cel mai mult la tine, incat o sa ramai vesnic in inima mea?

In primul rand, imi place ca esti eleganta. Mi te inchipui ca pe o doamna, de vreo 30-40 de ani. Inca mai ai ceva din exuberanta primaverii - copila pe langa tine, si din seductia verii - o pustoaica razgaiata, n-ai inca aerul batranicios al iernii, insa cel mai bine te caracterizeaza stilul. Esti pusa la punct din cap pana in picioare, din varful firelor de par si pana la tocuri. Tu nu te joci cu buline si cu floricele, si nici cu nuante turbate sau trenduri de o saptamana. Esti sigura pe tine si nu ai nevoie de alte artificii sau de accesorii care sa atraga atentia asupra ta. Tu atragi prin simplitate si bun gust. Deschizand dressing-ul tau, imi inchipui ca acolo se insiruie palarii, paltoane, rochii si ghete, ba chiar si manusi dantelate.



Chiar daca multa lume ar spune ca esti snoaba in ceea ce priveste culorile alese, tu stii mai bine ca "Less in more!" si de asta preferi sa alegi paltoane de dama elegante, in culori neutre, in detrimentul hainelor colorate strident. Asta insa nu te faci sa te pierzi in peisajul multicolor, ci sa te incadrezi in el, simtindu-te cel mai bine. Niciodata nu o sa fii vazuta intr-o tinuta neglijenta sau intr-o tinuta care sa nu iti puna atuu-rile in valoare. Ghetele de piele, alaturi de o geanta simpla, iti intregesc tinuta, facand atat barbatii, cat si femeile, sa te priveasca cu admiratie, oriunde ai fi.

Clasa si stilul nu pot fi cumparate niciodata, asa ca tu dai dovada, cu naturalete, de ambele calitati. Cu parfumul florilor de septembrie si al frunzelor uscate, aduci in aer o boare de racoare, dar ne incalzesti sufletul.

*Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.

Share:

10 comentarii

  1. si eu iubesc toamna si o vad cam la fel ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toamna pentru mine înseamnă culori tari și veselie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes, eu ador toamna, e anotimpul meu preferat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu tine toamna: Less is more! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Botinele arata superb, ma duc sa arunc o privire pe site.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac alegerile tale si mult succes la SuperBlog!

    RăspundețiȘtergere
  7. Toamna nu este tocmai preferata mea, doar ca dupa o vara super calduroasa prefer sa inceapa toamna cu tempeaturi mai bune. Culorile toamnei ma cuceresc

    RăspundețiȘtergere
  8. Varful modei il constituie naturaletea si toamna ta o are pe deplin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie primavara si toamna imi plac deopotriva!Mi se par cumva asemanatoare, doar ca florile sunt frunze...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce faine sunt botinele, draga mea! Drăguță abordarea probei! Mult succes!

    RăspundețiȘtergere