Alege cerceii potriviti dupa forma fetei


O piesa de bijuterie cheie in orice vestimentatie sunt cerceii. Cum ii alegem se reflecta in imaginea de ansamblu in final obtinuta. Poate fi vorba despre o tinuta eleganta pentru birou, una pentru club sau o iesire intr-o locatie selecta, despre una specifica unei simple plimbari in oras, o vizita etc. Pentru fiecare dintre acestea cerceii trebuie alesi cu atentie pentru a oferi efectul final scontat. Cum iti vor completa tinuta si iti vor evidentia trasaturile fetei depinde de tine si alegerile pe care le faci.

Cerceii corespunzatori in raport cu forma fetei

Fata ovala – cele mai avantajate sunt femeile care se incadreaza in aceasta categorie, intrucat pot opta pentru orice tip de coafura, de palarie si, bineinteles, de cercei. Cu adevarat le evidentiaza pe aceastea modelele de cercei rotunzi sau ovali pentru ca acestea reusesc cel mai bine sa accentueze linia armonioasa a fetei. Tot o optiune pentru acestea sunt cerceii sub forma de lacrima, deoarece contribuie la evidentierea echilibrului natural fizionomic. Modele inedite pentru tine gasesti pe pagina www.bijuteriisiarta.ro, un magazin specializat in acest tip de produse.



Fata rotunda – daca intri in aceasta categorie, atunci trebuie neaparat sa urmaresti obtinerea unui aspect alungit al fizionomiei fetei. Spre exemplu, o pereche de cercei alungiti sau chiar cei cu forme ascutite, respectiv subtiri de tip bara sunt o alegere inspirata. Alte modele nu ar face decat sa creeze efectul de latime in zona femei – deloc dorit. De asemenea, gasesti in colectia de cercei oferita de Proud, pe site-ul mentionat mai sus cele mai bune optiuni pentru tine.



Fata in forma de inima – o astfel de fizionomie presupune alegerea cerceilor de tip candelabru, ce reusesc sa creeze un contrast atragator cu fiecare detaliu al fetei. Liniile curbate si formele alungite sunt ideale pentru ca atrag atentia spre zona ochilor a liniei mandibulei si a obrajilor. Pentru un aspect aparte la nivel vizual, iata propunerea magazinului www.bijuteriisiarta.ro:



Fata sub forma patrata – pentru o accesorizare impecabila este necesar sa se realizeze un echilibru intre fata sub forma patrata si linia mandibulei, alaturi de cea a pometilor. Modelele cu design rotund, chiar cei de tip hoops sunt ideale. Foarte important este sa se evite orice are o forma prea lata.



Fata alungita – pentru aceasta, se poate crea un echilibru perfect cu ajutorul unei perechi de cercei cu perle, spre exemplu, orice poate sa adauge finete si eleganta. In acelasi timp, cerceii care se prezinta sub acest design te ajuta sa reduci efectul de ingustare de la nivelul fetei, mai ales daca optezi pentru cei  care atarna chiar sub lobul urechii. In cazul in care te intereseaza cerceii lungi, este de preferat sa te ghidezi dupa cei ce au forme curbate alungite, pentru ca astfel iti vei accentua zona pometilor si vei obtine efectele scontate. Iata propunerea de cercei de la Proud:



Nu uita ca cerceii sunt accesorii esentiale intr-o tinuta, mai ales daca vei purta o rochie de seara. Asa cum petreci timp indelungat sa alegi rochia perfecta, asa trebuie sa cauti si cerceii cei mai potriviti pentru ca acestia sa iti completeze stilul, subliniind trasaturile deosebite ale fizionomiei tale. Acceseaza www.bijuteriisiarta.ro pentru a descoperi cele mai interesante modele de cercei la preturi atractive.

Voi cum alegeti cerceii?

Kiss Kiss

Share:

0 comentarii