Creditul online, solutia rapida pana la salariu


Buna dragilor,

De cand ma stiu, nu mi-a placut sa imprumut bani. Sunt tipul de om care prefer sa am mereu niste bani pusi deoparte, pe categorii: bani pentru vacanta, bani pentru mofturi, bani pentru viitoare investitii, economii. Insa aceasta stabilitate economica s-a cam dat peste cap de cand am inceput sa construim casa mult visata. Acum orice venit este bine dramaluit si majoritatea banilor se duc in acea directie. Si desigur, ca orice persoana care face casa, am si eu momentele mele (de obicei nopti intregi, dar haideti sa le spunem momente de dragul conversatiei), cand ma gandesc ce ar fi de facut daca am mai avea nevoie de bani pentru finalizarea investitiei. Incercand sa aplic conceptul de smart shopping si pentru casa, mi se intampla de multe ori sa urmaresc si ofertele online ale marilor magazine de constructii si amenajari si sa fiu atenta la promotiile oferite. Problema cea mai mare cu aceste oferte este ca sunt de foarte scurta durata, si de multe ori acestea dureaza doar una sau doua zile. Fiindca nu avem de fiecare data banii la indemana, ne-am facut un mic plan de batalie in cazul in care am gasi o oferta foarte buna online si am avea nevoie de un imprumut rapid.



Initial, ne-am gandit la doua variante clasice: imprumut de la rude sau un credit bancar. Insa dupa ce am cugetat mai bine, am decis ca nici una dintre aceste variante nu ne-ar ajuta. Dupa cum va spuneam, nu ma incanta ideea de a imprumuta bani de la persoane apropiate, fie ele rude sau prieteni, fiindca aceasta mi se pare a fi cea mai usoara cale de a strica o prietenie, si nu imi doresc asta. In ceea ce priveste creditul bancar, dureaza foarte mult sa il obtinem si avem parte de foarte multa birocratie.

Asadar, am decis ca putem opta pentru un credit rapid online, daca vom avea o urgenta. Din cate informatii am strans pana acum, am aflat ca este simplu de aplicat la un asemenea credit, si toate documentele se trimit online. Asta inseamna timp castigat si mi se pare o varianta mai convenabila pentru persoanele care lucreaza si nu au posibilitatea de a sta pe la cozi. Valoarea ce se poate imprumuta este intre 500-2000 lei, iar perioada de rambursare a banilor este de maxim 30 de zile. Comisioane n-ar fi, dupa cum am observat pe site, insa trebuie achitata dobanda pentru suma imprumutata, si dobanda este calculata la zi, fiind de 1,2%. La un calcul simplu, asta ar insemna ca, la o suma de 1000 de lei imprumutata, dobanda de achitat pe zi ar fi de 12 lei. Un mare avantaj ar fi faptul ca banii se vor trimite direct in cont, asa ca, in cateva minute de la confirmarea creditului urgent, deja am putea sa cumparam materialele necesare.

Voi ce parere aveti despre astfel de credite rapide? Ati apela la ele, la nevoie?

Kiss Kiss.

* Aceasta postare este scrisa pentru proba numarul 11 de la SuperBlog 2017.

Share:

30 comentarii

  1. Exista oameni care apelează la credite rapide si e bine ca exista, pentru ca problemele apar peste noapte si nu avem timp sa asteptam credite pe la banci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci cand ai o problema urgenta si nu ii gasesti rezolvare, este bine ca exista astfel de credite rapide si vei putea astfel sa iti rezolvi problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. As apela la un credit rapid pentru ai asigura educatia fiului meu, ca sa merg in vacanta sau in cazul unui eveniment nefericit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru vacanta nu cred ca as apela, piate doar daca as prinde cea mai buna oferta!

      Ștergere
  4. Nu cred ca as apela... dar niciodata sa nu spui niciodata! Este bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  5. As apela la un credit rapid atunci cand ar fi o urgenta majora de bani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-e groaza de imprumuturi si credite, dar cand nu am ce face... Apelez

    RăspundețiȘtergere
  7. Uneori , cand ai nevoie de bani trebuie sa stii unde sa apelezi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa stii ca uneori, fara un imprumut, unii oameni chiar nu reusesc sa faca fata in vreo situatie care necesita rezolvare rapida. Asa ca da, un credit rapid este necesar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt ideale aceste credite rapide! Eu apelez la ele in situatii de urgenta, sunt destul de convenabile si mai ales usor de obtinut.

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am uitat pe site-ul lor, că doar a trebuit să scriu și eu pe subiect, și primul credit mi se pare chiar avantajos. Pentru urgențe, e bine să fie și așa soluții.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am auzit de aceste credite. Pana acum n-am apelat la ele, dar nu se stie niciodata cand voi avea nevoie

    RăspundețiȘtergere
  12. Uneori sunt necesare, oricat ne-am dori sa nu avem nevoie de credite.

    RăspundețiȘtergere
  13. Creditul o soluti e rapida insa nu tot timpul si cea mai inspirata.

    RăspundețiȘtergere
  14. As prefera sa nu am nevoie, dar daca intervine vreo urgenta si n-am alta solutie poate i-as apela.

    RăspundețiȘtergere