Shopping Haul - Comanda Avon: Cumparaturi din Campania C 15/2017


Buna dragilor,

Luna aceasta mi-am cam facut de cap in ceea ce priveste shopping-ul de la Avon, insa mi-au placut foarte mult ofertele si nu am putut sa le ratez. Haideti sa va arat ca m-a atras cel mai mult:



Spumant de baie cu iasomie - 8 lei, 500 ml - mie imi plac mult spumantele de la Avon, au un pret decent si fac spuma la fel de decenta sub jetul de apa, asa ca am vrut sa incerc si varianta aceasta.
Apa de parfum Avon Dreams - 25 lei, 50 de ml - cel mai bun pret din acest an, redus de la aproape 90 de lei. Aceste doua parfumuri le-am cumparat pentru a le oferi cadou.
Apa de toaleta X series Force - 12 lei, 50 ml - luata din oferta pentru reprezentanti, pentru tatal meu, sper sa ii placa. Urmeaza sa fac un video cu cateva recomandari de parfumuri pentru barbati de la Avon, deci stati pe aproape.
Apa de parfum Far Away - 20 lei, 30 ml - cred ca v-am mai spus ca mama mea, la fel ca si mine, dezvolta o pasiune si o colectie de parfumuri, nu? :)
Ruj lichid mat Avon Mark in nuanta Passion It - 20 lei, 7 ml - cu toate ca este diferit la culoare decat cel din catalog, mi se pare foarte frumos si presimt ca o sa abuzez de el in acest sezon rece.
Setul, format din creionul de ochi Avon True Color in nuanta Sugar Brown, crema de maini Planet Spa si oja Gel Shine Mark in nuanta Purpleicious, l-am primit cadou fiindca am avut o comanda mai mare de 270 de lei, care a continut si un ruj lichid din gama Mark. Ce nu mi-a placut insa este faptul ca au schimbat, fara sa anunte, nuanta ojei si varianta de crema, insa daca e gratis ar trebui sa fie fara pretentii, nu?

Voi ati incercat aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

20 comentarii

  1. Far Away se numara printre preferatele mele. Imi place cum miroase! Sa le folosesti sanatoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De produsele din gama Planet Spa mi-au placut foarte mult! Erau tare bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-ai luat ceva produse, sa le folosesti cu drag, am vazut si eu o gramada de produse care mi au facut cu ochiul, dar avand in vedere ca sunt la Oriflame, parca mi se pare ciudat sa cumpar de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Sabina! Si eu mai fac comenzi la Oriflame, insa nu ma sint ingradita!

      Ștergere
  4. Rujul lichid mat ma tenteaza, in liceu iubeam produsele Avob insa de ceva timp nu mi.am mai luat nimic de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un Far away mi-as dori si eu! Ce-i drept si un ruj mi-ar fi de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere
  6. Spumantul de baie mi-ar fi palcut si mie, dar cu alta aroma :P

    RăspundețiȘtergere
  7. n-am avut ocazia sa vad cum miroase dreams pana acum. tanjesc dupa un christian lacroix nuit... nici nu stiu daca mai exista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut Rouge. Era minunat. Sanse mari sa il gasesti in oferta de reprezentanti.

      Ștergere