Mereu necesare: Primer, Base Coat,Top Coat (GP)


Te-ai obisnut deja ca la Nailsup sa gasesti orice produs pentru obtinerea unei manichiuri revolutionare.Daca inca nu ne cunosti, te poti convinge.Alatura-te comunitatii consumatorilor de calitate care ne solicita permanent suportul pentru a avea mereu la indemana orice produs pentru a realize manichiuri deosebite.




Intotdeauna cand doresti sa faci unghii cu gel, exista cateva produse fara de care manichiura sau pedichiura create de tine nu pot iesi la fel de bine. Aceste produse sunt  primer, base coat si top coat. De aceea  Nailsup iti pune la dispozitie atat primer  pentru unghii cu gel, cat si base coat si top coat, pentru ca tu sa poti crea unghii frumoase si rezistente.
Produsele pe care ti le oferim pot fi utilizate atat acasa, cat si intr-un salon profesional, gratie usurintei in folosire, dar si a calitatii acestora.

Primerul pentru unghii UV are rolul de a deshidrata si degresa unghiile, astfel incat stratul de gel sau acril sa adere cu usurinta la unghia naturala. Este esential sa folosesti un primer pentru unghii deoarece impiedica desprinderea stratului de gel de pe unghie. La Nailsup gasesti Primer Air Dry FSM sau fara acid, Venalisa, care sa iti pregateasca unghiile pentru urmatoarea etapa, de aplicare a gelului.


Fie ca optezi pentru unghii naturale, fie pentru unghii cu gel, vei avea nevoie si  de un base coat sau un top coat, iar la Nailsup gasesti produsele potrivite la preturi avantajoase. Poti alege dintre produsele noastre te top, marca Semilac, Venalisa, GDCOCO, FSM si O.P.I., in functie de pretentiile unghiilor tale si ale clientelor pentru care lucrezi.

Cu un base coat de la Nailsup, care se absoarbe repede in unghie, este imbunatatita aderenta lacului de unghii dupa aplicarea acestuia. Este recomandat sa folosesti un base coat lac unghii atat pentru a mari aderenta lacului de unghii, cat si pentru a imbunatati rezistenta acestuia.



In cazul persoanelor cu unghii casante sau exoliante, un base coat potrivit ajuta si mai mult la protejarea unghiei naturale si la mentinerrea unei manichiuri sau a unei pedichiuri frumoase cu o mai mare rezistenta in timp.

Este obligatoriu sa alegi un base coat pentru unghii deoarece acesta se aplica pentru ca sa iti protejeze unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Nu este de neglijat nici necesitatea aplicarii unui  top coat pentru unghi. Acesta se aplica la final, pentru a proteja lacul de unghii si a prelungi rezistenta acestuia. Se recomanda aplicarea unui top coat fie dupa ce aplici ultimul strat de lac, base coat sau peste unghiile aplicate cu rasina acrilica sau gel.



Intotdeauna este necesar sa ai in vedere ca un top coat de calitate, precum este cel  de Nailsup, confera unghiilor pe langa rezistenta mult dorita si apreciata si luciu si totodata le si protejeaza pentru a arata impecabil o perioada mai indelungata.

Nailsup este colaboratorul tau ideal intrucat aici gasesti pe langa toata gama de produse necesare realizarii unei manichiuri cool de calitate, primer, base coat si top coat, la preturi excelente ca de altfel si celelalte produse.

Share:

0 comentarii