Sanovita - Bucurie in farfurie

Buna dragilor, 

In ultimii ani, am incercat sa am o dieta cat de cat echilibrata. Ca nu mi-a iesit de fiecare data, asta e o alta discutie, si nu intram in amanunte, ca se supara cantarul pe mine. Asadar, azi va prezint ultimele alimente sanatoase incercate, gustoase si delicioase, pe care le-am consumat cu mare placere in ultima perioada. Desigur, este vorba de cele de la Sanovita, si cat timp scriu acest articol, salivez din greu.



Prima degustare a fost, va dati seama, una dulce. Am gustat rondelele din orez expandat, cu glazura de ciocolata. Crocante si dulci, mi-au fugarit rapid pofta de dulce, fara a avea prea multe mustari de constiinta. Imi place ca sunt ambalate doar doua, fiind o gustare ideala atunci cand apare o pofta de ceva dulce, sau ca o gustare propiu-zisa, pentru a fugari foamea. De asemenea, aceste rondele nu contin ingrediente de natura animala, putand fi consumate atat in timpul postului, cat si de persoane care au o alimentatie vegana.




Urmatoarele doua produse fac echipa de minune la micul dejun, oferind o alimenatie satioasa si gustoasa. Fulgii de grau cu tarate sunt crocanti, deliciosi si ar fi ideal daca nu ar contine zahar, insa i-am mancat cu placere dimineata. Pentru a oferi un plus de sanatate, am pus peste cereale si seminte de chia - superaliment recunoscut pentru beneficiile sale - sursa de fier, fibre, proteine, vitamine din grupa B, minerale si acizi grasi Omega 3. Mie imi place sa le folosesc in combinatie cu laptele de cocos, si asa am parte si de gust placut, si de satietate pana la amiaza.



O alta descoperire a fost pasta tartinabila din linte rosie, o noutate pentru mine. De obicei nu ma prea incanta pastele vegetale, insa aceasta chiar m-a uimit. Are un gust placut, mult mai placut decat celebrul pate de soia, se poate consuma atat la mic dejun, cat si ca gustare sanatoasa, si are si un pret bun, si de asemenea poate fi folosit atat in post cat si in alimenatia vegana, necontinand produse de origine animala. Sa nu uitam si de berea non-alcoolica cu ghimbir, produs ce nu a fost o noutate pentru mine, insa pe care il cumpar destul de des cand doresc ceva special si diferit. Gustul este foarte placut, usor picant datorita ghimbirului din compozitie, si pe langa faptul ca este racoritor, aduce si beneficii digestiei.



Produsele Sanovita se gasesc in majoritatea magazinelor, fiind o varianta mult mai sanatoasa a produselor din comert. Voi le-ati incercat? Care este produsul vostru preferat?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii