Sweeteria - Dulce fara remuscari

Buna dragilor,

Dupa cum ati mai vazut la mine pe blog, Sweeteria nu imi este un brand necunoscut! Ne-am intalnit anul trecut, in vara, ne-am placut si de atunci am decis sa e bine sa nu o luam pe drumuri diferite. Eu incerc sa duc un stil de viata mai sanatos, iar primul pas facut in aceasta directie este renuntarea la zahar, asa ca aceste produse au venit la fix.

Produsele Sweeteria sunt indulcite cu un indulcitor natural, cu 0 calorii, pe baza de stevie si eritrythol. Recunosc, asta m-a atras de la inceput la produse, fiindca este foarte greu sa gasesti in comert alimente si mai ales dulciuri care sa aiba o lista de ingrediente pe care sa nu iti fie frica sa le citesti.

Sweeteria a fost sponsorul principal la Bucovina Beauty Spring Event, de unde am venit acasa cu un goodie bag, care cu greu a rezistat sa ii fac poze. Toata lumea se invartea si saliva pe langa mine, stiind gustul special al produselor.



Am primit atat produse cunoscute, cum ar fi fulgii de porumb, napolitane si batoane de cereale, cat si ultimele noutati aparute. Despre primele produse v-am vorbit in articolul de aici, mentionez doar ca sunt indragostita de batoane si napolitane, si in perioada aceasta le-am consumat fie ca gustare, pentru a potoli pofta de dulce, fie ca mic dejun, alaturi de o cana de cafea, pentru un inceput energizant de zi.



Noutatile de la Sweeteria au fost la fel de delicioase. Am avut sansa sa gust Greentella - crema tartinabila de ciocolata si alune, un adevarat rasfat atat in clatite, cat si in diferite prajituri. Am incercat si untul de arahide, care are cele mai bune ingrediente din tot ce se gaseste pe piata in acest moment - arahide, indulcitor natural si sare. Urmeaza sa va arat pe blog o reteta super buna cat de curand, asa ca stati pe aproape.




In plus, am descoperit si tabletele de ciocolata de la Sweeteria, despre care o sa va povestesc intr-un alt articol, fiindca sunt atat de bune incat merita tratate separat! Tin doar sa va zic ca a fost cearta mare pe ele, si eu am apucat sa gust doar cateva patratele.

Voi ati incercat produsele de la Sweeteria? Care este preferatul vostru?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii