Something Old, Something New - Branduri cunoscute si branduri noi la Bucovina Beauty 3

Buna dragilor, 

La Bucovina Beauty Spring Event, intalnirea cu numarul 3 a bloggeritelor de beauty din nordul tarii, am avut parte de sponsori cunoscuti, care ne-au fost alaturi si la alte editii, dar si de sponsori noi, care ne-au sustinut pentru prima oara. 

Unul dintre sponsorii cu vechime a fost Infinite Love, care ne-a mai fost alaturi inca o data cu parfumuri speciale, frumos mirositoare si incantatoare. De data aceasta, am primit de la ei o cutie cu parfumuri, din care ne-am ales fiecare aromele care ne-au atras.Eu am ales variantele K 214, K 216 si K 219, toate variante mini, numai bune de tinut in geanta, dar se gaseste loc pentru ele si pe manuta de toaleta. Dupa cum va ziceam si in primul articol in care dezbateam parfumurile de la Infinite Love, acestea nu sunt nici copii, nici fake-uri dupa parfumurile celebre, ci sunt replici, de prima clasa, cu esente puternice, similare cu unele parfumuri de la case celebre. 



Din pacate, despre K 214 nu am gasit nimic pe site, insa este, din umilele mele cunostinte, un parfum de zi, floral-fresh, cu o rezistenta foarte buna, undeva la 10 ore. Inca nu am aflat cu ce parfum seamana, asa ca daca voi stiti sa ma anuntati si pe mine, ca tare as vrea sa aflu.

K 216 - Provence este un parfum de zi, ideal de folosit primavara, care are ca note de varf bergamota, lamaie si portocale, note de mijloc fructate si note de baza ambra, mosc si vanilie. Este o replica a parfumului Erbo Puro de la Sospiro, si se gaseste atat in varianta de 50 de ml, cat si in varianta de 100 ml, promitand o persistenta de pana la 12 ore.

K 214 - Fiji este un parfum intens, recomandat pentru sezonul mai rece, pentru zilele friguroase de toamna. Este un parfum gurmand, asemanator cu Trezor la Nuit de la Lancome, cu note de varf de bergamota, lamaie si para, note de mijloc de capsuni, orhidee si trandafiri, si note de baza de cafea, praline, vanilie si tamaie. 

Noutatea evenimentului au fost cei de la Techir, care au trimis la fiecare o mica atentie - un pachetel simpatic, cu mesaj dragut, in care am gasit un burete natural si un sapun natural. 



Buretele este de fapt o lufa, o planta din familia castravetilor, care, odata ajuns la maturitate, se poate usca si utiliza ca si burete. Desi initial este foarte tare, in contact cu apa se inmoaie si devine un burete mai abraziv, ideal de folosit atat zilnic, cat si ca un exfoliant. De cand l-am primit l-am folosit in fiecare zi, inca nu da semne de uzura si imi place mult cum curata si exfoliaza pielea.


Martisorul Hidratant este un sapun natural, cu namol si portocale dulci. Imbogatit cu apa salina si namol sapropelic de la Techirghiol. dar si un mix de uleiuri, acest sapun curata bland pielea si o hraneste, lasand-o hidratata, fara senzatia de uscare specifica sapunurilor solide. In plus, arata delicios, fix ca o felie de prajitura, miroase bine si datorita ambalajului special, poate fi un cadou inedit, mai ales de martisor.




Voi ati incercat aceste branduri si aceste produse? Ce arome cautati la un parfum? Folositi sapunuri naturale?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii