Relaxare si rasfat cu noile masti de fata si ochi de la 7th Heaven

Buna dragilor,

De cand am descoperit mastile de fata de tip servetel, am cam facut o mica pasiune pentru ele. Imi place foarte mult sa le folosesc ca un pas important intr-o zi de relaxare si de "pampering", cum ii zice americanu', mi se par a fi ideale pentru rasfat. In plus, se utilizeaza foarte simplu - se scot din ambalaj, se aplica pe ten, se lasa sa actioneze si apoi se indeparteaza, fara a mai fi nevoie de pensule, borcanele, sau de clatit tenul dupa, asa ca sunt cea mai buna alegere mai ales atunci cand imi pregatesc o baie cu spuma, iau langa mine o carte buna si imi ofer o ora doar pentru mine.

Noile masti pentru fata si ochi de la 7th Heaven au venit la fix, intr-o perioada foarte stresanta din viata mea, in care era musai o seara de relaxare. Desi initial am zis ca o sa abuzez de ele si o sa le aplic in aceeasi zi, fiindca se completeaza, am decis sa ma bucur mai mult timp de ele si am limitat consumul la o masca per sedinta de rasfat.


Prima incercata a fost cea cu aur pentru fata, 24K Gold Firming Sheet Mask. Aceasta masca contine amino-acizi si anason stelat, pentru hranire si vitalitate. Se recomanda a se lasa sa actioneze 10-15 minute, insa mie imi place sa o las cel putin jumatate de ora, chiar si o ora, daca timpul imi permite. Dupa utilizare tenul s-a simtit super hidratat, si pana a doua zi nu am simtit nevoia sa mai aplic nimic extra pe ten.





A doua incercata a fost masca Hidrogel detoxifianta cu carbune si 7 fructe de padure, care contine ingrediente anti-imbatranire, avand un efect hidratant, calmant si detoxifiant asupra tenului. Fiind alergica la fructe de padure, a fost un act de curaj sa incerc masca asta, si nu am putut sa o tin pe fata decat vreo doua minute, pana am simtit o usoara senzatie de caldura, si am decis sa o indepartez. Insa am auzit de la fete care au folosit-o ca le-a placut mult, iar tenul a aratat mult mai bine dupa utilizare.




Mastile Gold Radiance Eye Mask, desi ultimele incercate, au devenit preferatele mele. Eu am zona de sub ochi foarte uscata, cu cearcane evidente, si mereu caut ceva pentru a ameliora aspectul neplacut. Acesti plasturi, foarte imbibati in ser, i-am aplicat si i-am lasat cam o ora, pana aproape s-au uscat, si apoi i-am indepartat. Pielea a ramas super hidratata, pungile de sub ochi s-au redus, iar dupa utilizare aratam de parca am dormit o zi intreaga, si m-am odihnit pe masura.



Produsele de la 7th Heaven se gasesc in majoritatea magazinelor, atat online, cat si in cele fizice. Daca vreti sa fiti la curent cu noile aparitii, le gasiti pe pagina de facebook 7th Heaven Romania.

Voi ati incercat mastile 7th Heaven? Care este preferata voastra?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii