Tsubaki - ingredientul magic din gama pentru par vopsit Loncolor

Buna dragilor, 

Extractele naturale sunt la mare cautare in ziua de astazi, asa ca marile firme de cosmetice profita de beneficiile acestor ingrediente minune, care promit ingrijire de cea mai inalta calitate.

Printre aceste ingrediente se numara si uleiul de tsubaki, care este ingredientul cheie in gama pentru par vopsit de la Loncolor. Uleiul de Tsubaki, cunoscut si sub numele de ulei de Camelia Japonica, este un ulei provenit de la o planta care nu are frunze, ci produce doar flori rosii. Acest ulei este cunoscut si folosit inca din China Antica, pentru multiplele sale beneficii, printre care se numara hidratare intensa, antioxidant, anti-aging. In China, era cea mai cunoscuta rutina pentru un par frumos si se facea intr-un mod special - se introducea un pieptan de lemn in ulei de tsubaki, se lasa sa se imbibe bine in lemn, apoi se trecea pieptenele prin par. Acesta lasa pe par o mica pelicula de ulei, care se absorbea in intregime si lasa parul hidratat si sanatos.



Pentru a usura acest proces, in gama Loncolor Expert Color se regaseste acest ingredient minune, uleiul de tsubaki, special create pentru nevoile parului vopsit. Aceasta gama contine toate produsele pentru o ingrijire completa a parului: sampon, balsam, masca, crema leave-in, ulei de par. 

Samponul face parte din gama Color&Freshness, care ingrijeste in profunzime parul vopsit, mentinand culoarea vibranta, dar curatand si improspatand parul, fara a-l incarca. Pentru cele mai bune rezultate, parul trebuie samponat de doua ori, masat bland pe scalp si pe lungime si clatit foarte bine.




Urmeaza balsamul de par Loncolor Intensive Color Protect, care trebuie aplicat pe parul proaspat spalat si stors de apa. Balsamul are o textura usoara, aerata, care ajuta la descurcea parului, la hranire si hidratare, dar si pentru a mentine culoarea vibranta. Cea mai buna varianta este sa aplicati doar pe lungimea parului, evitand radacinile. Dupa aplicare, lasati sa actioneze cateva minute si apoi clatiti cu apa din abundenta.




Masca de par Loncolor Intensive Color Protect vina ca un ultim pas de ingrijire in timpul dusului. Pe parul tapotat cu prosopul, pentru a elimina excesul de apa, se aplica masca de par. Se lasa sa actioneze minim 5 minute, insa daca exista timp necesar, se poate lasa si cateva ore, acoperita cu o casca de dus, pentru a potenta efectele mastii prin incalzire. Fiind o masca tratament, se recomanda a se folosi o data pe saptamana, insa in cazul in care parul este si deteriorat, cred ca se poate folosi si mai des.




Dupa spalarea parului, urmeaza ingrijirea leave-in, care se poate face cu crema sau cu ulei. Crema leave-in Loncolor Intensive Color Protect se aplica pe parul ud sau uscat, in functie de nevoile parului. Acesta crema hraneste parul si il  protejeaza, mentine culoarea si aspect radiant al parului, iar parul devine matasos si usor de coafat. 




Uleiul Loncolor hidrateaza parul in profunzime, oferind un efect anti-frizz, o stralucire intensa, fara a lasa o senzatie uleioasa pe par. Se poate utiliza in fiecare zi, o picatura pe lungime sau pe varfuri, pentru un par sanatos!





Voi ati incercat gama Expert Color de la Loncolor?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii