Formatie cover - succesul unui eveniment

Buna dragilor,

In ultima vreme, se pare ca succesul unui eveniment este dictat, in cea mai mare parte, de muzica. Fie ca este o lansare, un botez sau o petrecere privata, toata lumea se asteapta sa fie si cu cantec, asa ca, dupa gasirea locatiei ideale, parte muzicala reprezinta urmatorul pas important. Desi multa lume viseaza la un eveniment la care sa participe vedete, adevarul este ca o astfel de aparitie este foarte scumpa, de scurta durata, si nu reuseste sa multumeasca pe toti participantii.

Ce facem in acest caz? Apelam, desigur, la o trupa cover, o "miscare" ce ia amploare din ce in ce mai mult. Ce reprezinta de fapt o astfel de trupa? Este combinatia perfecta intre solisti si instrumentisti, care stie sa se plieze pe nevoile publicului, devenind astfel ideala atat la concerte, cat si la petreceri private cum ar fi onomastici, nunti sau botezuri. In plus, astfel de formatie cover poate fi invitata cu succes pentru a face atmosfera in cluburi.

O astfel de formatie este si Life On Mars (LOM), infiintata ca si trupa de coveruri in 2010 cu ajutorul lui Marius Moga, iar cand o persoana atat de apreciata in mediul muzical isi pune amprenta pe ceva, nu pot iesi decat lucruri marete. Cele doua soliste ale trupei au fost participante la Vocea Romaniei, iar impreuna cu un chitarist, un tobosar si un basist, reusesc sa ridice in picioare orice multime.





Daca pana acum nu ati avut ocazia sa ii vedeti live - ii puteti asculta foarte des la Hard Rock Cafe, va las cu un cover care o sa va aduca buna dispozitie si zambetul pe buze cu siguranta:


In plus, acest live band a impartit scena cu nume sonore din industria muzicala - Loredana, Holograf, Alex Velea, Mihai Margineanu Deep Central si multi altii, fiind mereu o aparitie apreciata de public.

Voi i-ati ascultat pe cei de la Life On Mars? Ce parere aveti despre o trupa cover? Ati vrea sa participati la un eveniment cu acest tip de artisti?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii