Tricouri personalizate - cum sa spui ceva, fara sa spui nimic

Buna dragilor,

Desi sunt fana a lucrurilor simple, uneori imi place sa imi fac de cap si sa ies putin din tipare. Asta se intampla rar, insa cand incep, nu termin prea usor aceasta manie. Exemplul cel mai recent este cu tricourile cu mesaj. Totul a inceput la Bucovina Beauty 3, cand am avut ca sponsori pe Printado, si ei ne-au adus "uniforma" pentru eveniment - tricouri personalizate, care sa ne intregeasca ca grup si sa ne faca sa ne cunoastem, in acelasi timp, mai bine. Asta inseamna ca am avut parte de dress code - tricoul alb, inscriptionat cu Bucovina Beauty, dar si cu numele nostru si al blogului nostru. Ideea a fost un real succes, si a dat bine de tot, atat la poze, cat si prin prisma faptului ca erau si fete noi la eveniment, si asa am trecut de acel moment penibil (mie mi se intampla des), in care uitam numele persoanei cu care vorbeam. Design-ul tricourilor a fost o mare bataie de cap, s-a supus la vot, s-au incins creierii, insa intr-un final a iesit ceva foarte simpatic, care sa ne multumeasca pe toate, si sa laudam si Bucovina, locul de unde provenim aproape toate.



Pe langa asta, am avut posibilitatea sa ne alegem si un model extra de tricou, aparte de cel de la eveniment. Fiind fana Harry Potter, nu m-am putut abtine si a trebuit neaparat sa iau ceva din lumea lui magica, asa ca am ales un tricou alb, pe care sa fie inscriptionat "I solemnly swear that I'm up to no good!", un laitmotiv al iubitorilor de HP.



Pe site veti gasi o multitudine de idei, un astfel de tricou putand fi un cadou original atunci cand sunteti in pana de idei. Puteti sa alegeti sa personalizati tricouri pentru un evenimet in grup, cum a fost si la noi, sau pentru cuplu, pentru copii sau doar pentru voi. Aveti sansa sa alegeti intre zecile de modele de pe site, sau puteti veni voi cu uo imagine sau un mesaj hazliu. In plus, gasiti croi atat pentru femei, cat si pentru barbati, iar marimile pentru tricouri sunt de la S la XL, deci sanse slabe sa nu gasiti ceva pe plac. In plus, se pot personaliza si genti, pentru a avea mereu cu voi ceva special.



Voi ce parere aveti despre tricourile personalizate? Le preferati in detrimentul celor simple?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii