Secom - Trateaza-ti corpul cum merita!

Buna dragilor,

Cine a zis "Corpul este un templu" nu a zis-o degeaba. Nu o sa o dau acum in filozofeala, insa o sa ca zic, din proprie experienta, ca trebuie sa avem mare grija de noi, atat exterior, cat si interior. Secom stie asta si ne ofera, pe langa produse de ingrijire a tenului, cu ingrediente special alese, si o gama de produse pentru a ajuta organismul sa se simta la fel de tanar si sanatos ca si pielea noastra.

Sa incepem cu produsele de ingrijire exterioara, fiindca multa lume este pasionata de acest subiect. Vedetele acestei postari sunt produsele de la Secom, dupa cum ati putut vedea si din titlu, produse cu care nu sunt la prima intalnire si care imi plac foarte mult.


Fata este prima chestie pe care o observi la cineva, si mereu am fost de parerea ca trebuie sa ii conferim cel mai mare grad de atentie. Nu zic ca restul pielii trebuie lasata de izbeliste, insa cel putin in cazul meu, aici se investeste in cea mai mare parte. Primul pas in ingrijire este curatarea in profunzime a tenului, atat dimineata, dar mai ales seara, fie ca purtam sau nu machiaj. Nici cea mai mare oboseala sau graba nu este o scuza, daca vreti sa aveti un ten frumos, peste care sa nu atarne trecerea timpului. In acele conditii aprige, cand chiar nu se poate folosi un demachiant si/sau un gel de curatare - aici aveti parerea mea despre un gel de curatare cremos, care curata delicat tenul, putem aplica, ca varianta de urgenta, la servetelele demachiante. Insist asupra faptului ca ele nu ofera o curatare completa, cum ar trebui sa avem in rutina noastra, insa fac fata cu succes atunci cand nu dorim sa adormim cu machiajul pe fata, sau atunci cand suntem plecate de acasa si nu putem cara tot arsenalul greu cu noi. Noile servetele demachiante de la Andalou Naturals sunt imbibate cu apa micelara, pentru a indeparta machiajul cu rapiditate, chiar si pentru tenul sensibil si deshidratat. Celulele stem de trandafir alpin calmeaza tenul sensibil, reactiv, iar extractele de rodie si aloe promit restabilirea hidratarii.



Un pas la fel de important este folosirea unui toner pentru fata, iar cand acesta are si ingrediente benefice, cu rol de tratare, stim sa am ales bine. Tonerul este folosit dupa tot procesul de curatare a tenului, imediat dupa curatarea cu un produs solubil in apa. Rolul acestuia este sa calmeze tenul dupa curatare si sa restabileasca pH-ul pielii. Tonerul Illuminating +C este special creat pentru tenul normal sau mixt, pentru a hidrata si uniformiza tenul, iar vitamina C si probioticele ofera un ten proaspat, luminos si tonifiat.




Sa nu uitam si de ingrijirea interioara, dupa cum ziceam la inceput. Oricat de multa grija am avea de aspectul exterior, daca nu avem grija si de sanatatea noastra, nu ne vom putea bucura de un corp frumos si de o piele cu aspect sanatos. Aici vine in ajutorul nostru HydraPlenish Plus MSM, un complex special creat pentru a sustine sanatatea articulatiilor si de a mentinea pielea tanara si frumoasa. Acest produs mentine colagenul si elastina pielii, imbunatateste circulatia sangvina si creste mobilitatea articulara prin mentinerea vascozitatii lichidului sinovial. Se recomanda a se consuma cate 2 capsule pe zi, doza putand fi crescuta la 4 in functie de nevoile si recomandarile medicale.





Tratati-va corpul cum merita, si el va va rasplati pe o perioada lunga si frumoasa. Voi ati incercat produsele prezentate? Consumati suplimente alimenatre?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii