TPA Weekly Challenge #16 - Earth Day

Buna dragilor,

Tema de astazi este una mai speciala, fiindca sarbatorim Ziua Pamantului. Sarbatorita in mod normal pe data de 22 aprilie (noi suntem mai harnicute, asa ca am luat-o mai inainte), aceasta zi sustine miscarea pentru protejarea mediului inconjurator, militand pentru un viitor mai bun al planetei noastre. Cum de data asta nu am avut nici matrite, nici waterdecals cu aceasta tema, am zis sa fac ceva mai special.

Asadar, am folosit lacul de unghii Hortensia de la Janet Nails, un lac de unghii cu sclipici albastru, ideal pentru a reproduce marea. Imi place ca e buildable, deci pot construi opacitatea sa in functie de cate straturi decid sa aplic. Eu m-am limitat la vreo 3, insa daca doriti o culoare mai opaca, va recomand sa va folositi de un buretel, pe care sa aplicati lacul si sa tapotati pe unghie.



Dupa ce am facut apa, m-am gandit ca ar merge bine si un animalut, asa ca am decis sa ma folosesc de waterdecals si sa aplic o broasca testoasa, care aparat pur si simplu adorabil. Desigur, am aplicat top coat-ul Janet, pentru a ma bucura de o manichiura de lunga durata.

Iata ce a iesit:






Va invit si pe la celelalte fete participante, sa vedeti cum au sarbatorit si ele ziua Pamantului:


Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii