Unghii frumoase si ingrijite cu Janet Nails

Buna dragilor,

Unul din sponsorii evenimentului Bucovina Beauty 3 a fost Janet Nails, o companie care comercializeaza oje, lacuri, accesorii si tot ce tine de unghiute frumoase. Si cum eu sunt fana impatimita a acestor minunatii, am asteptat cu nerabdare sa vad ce a continut goodie bag-ul primit de la ei, mai ales ca fiecare era personalizat in functie de dorinte. Pana in acel moment nu am mai avut niciun contact cu produsele lor, asa ca am fost mega curioasa sa le incerc, sa le pun la treaba si sa vin la voi cu parerile de dupa testare.



Vedeta acestui goodie bag a fost oja cu particule de aur - 24K Gold, o oja aurie, care a atras toate privirile atat la eveniment, cat si dupa, cand am pus-o pe unghii. De un auriu placut, aceasta oja face orice manichiura sa arate speciala si deosebita. Pe aceasta v-am aratat-o deja pe blog, in postarea de aici, si cu siguranta nu va fi ultima aparitie in lumina reflectoarelor.



Am primit si 6 lacuri de unghii cu sclipici, in culori ideale de purtat in fiecare sezon. Ce mi-a placut la ele, in prima instanta, a fost numele - toate au denumiri feminine si romanesti, trecute pe ambalaj, si ma bucur cand vad ca si companiile de la noi fac astfel de produse. Ca si produse in sine, vin in sticlute cu aspect placut, de 15 ml, au o pensula ingusta, usor de folosit si se aplica cu usurinta pe unghii. Fiind oje cu particule de sclipici, nu sunt opace de la prima aplicare, insa se poate contrui culoarea prin aplicarea ojei pe un buretel, iar cu ajutorul lui tapotandu-se usor unghia. In colectia Femina gasiti 39 de nuante, deci o sa gasiti cu siguranta una sau mai multe fix pe gustul vostru, mai ales ca pretul este incredibil de mic pentru cantitatea si calitatea oferite. Pentru extra sclipici, gasiti pe site si glittere de toate felurile si in toate nuantele, care se pot folosi atat pentru unghii false, cat si pe unghii naturale, pentru un look diferit.



M-am bucurat cand am vazut si 3 pachete de stickere - cele mai simple si mai rapide metode de a transforma o manichiura banala in una wow. Eu am cu inimioare, cu chestii americane (inclusiv Obama) si cu regretabilul Michael Jackson, insa pe site gasiti o multitudine de variante, atat waterdecals (transferabile cu apa), cat si variante clasice, care se lipesc direct pe unghie.

Desigur, peste toate cele prezentate mai sus aplic de fiecare data top coat, pentru un plus de stralucire si pentru a ma asigura ca oja rezista pentru o perioada indelungata. Top Coat-ul Janet isi face treaba cu succes, are o cantitate mare, care o sa imi ajunga mult timp, si ca inca o bila alba, are un parfum placut, diferit de mirosul obisnuit de oja.


Pe langa aceste produse, am primit si produse de ingrijire, care au venit la fix. Creionul pentru corectarea manichiurii e un must atunci cand vreau sa am o manichiura perfecta, fata oja pe cuticule. Curata foarte bine si am si 5 capete de rezerva, deci o sa ma pot bucura mult si bine de produs. Solutia Soak Off este o noutate pentru mine, si este recoamndata a fi folosita la indepartarea gelurilor UV Soak Off. Cum eu nu am asa ceva, o sa o folosesc la indepartarea ojelor sclipicioase, care de obicei imi dau batai de cap, si presimt ca o sa faca o treaba excelenta. De asemenea, am si 3 pile noi, de diferite duritati, ideale atat pentru a da forma unghiei, cat si pentru stralucire.



Per total, ma declar incantata de aceste produse. Ma bucur cand gasesc produse romanesti la preturi decente, si recunosc ca deja am un wishlist imens de produse pe site, produse ce astapta sa ajunga in casuta mea.



Voi ati incercat produsele de la Janet Nails? Ce va atrage cel mai mult?

Kiss Kiss.


Share:

0 comentarii