TPA Weekly Challenge #13 - Vintage

Buna dragilor,

Tema de astazi este Vintage, si de fiecare data cand ma gandesc la unghiute vintage, ma gandesc la ceva roz perlat sau la auriu. De data asta am ales sa apelez la auriu, si sa imi fac de cap cu noua mea oja intrata in colectie, de la Janet Nails.



Ce este asa de special la aceasta oja? Lacul de unghii 24 K gold are in compozitie aur de 24 de karate, deci fiecare manichiura va fi atat un rasfat, cat si ceva extra, la nivel de accesoriu.A fost prima oara cand am folosit o oja asa de pretioasa, si chiar m-a incantat peste masura. Nu este un auriu neplacut, uzual, ci are un aer aparte, o stralucire demna de metalul pretios pe care il contine. Opaca in doua straturi, s-a mentinut foarte bine pe unghii, si toata lumea mi-a admirat manichiura, mai ales dupa ce a aflat si ingredientul secret.

 Ca sa accentuez si mai mult aerul vintage, am decis sa folosesc si niste waterdecals cu Marilyn Monroe, care au reusit sa confere un aer enigmatic manichiurii. Am aplicat peste si top coat-ul Janet Nails, un produs care ofera stralucire si rezistenta indelungata ojei. Ce m-a suprins foarte placut a fost mirosul sau - avea un parfum fructat, si a fost o placere tot procesul de aplicare.

Iata ce a iesit:











Va invit si la celelalte fete participante, sa vedeti ce manichiuri vintage au facut si ele:


Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii