Ingrijire completa a corpului cu produse bio de la Vitamix.ro

Buna dragilor,

Stiti deja cat de mult imi plac produsele de ingrijire, dovada fiind si acest blog, unde va prezint cele mai noi descoperiri ale mele in acest domeniu. De ceva vreme, am primit un pachetel cu niste produse de la Vitamix - aici aveti link-ul catre videoclipul de pe Youtube, in care am facut unboxing-ul, asa ca acum, dupa o perioada de testare intensiva, vin cu pareri concrete despre aceste produse.

Produsele, cu exceptia unuia de la Adams Supliments si altuia de la Corpore Sano, fac parte dintr-o gama de la Oma Gertrude, o linie de produse inspirate de comsetica traditionala germana, produse certificate ecologic, cu peste 95% ingrediente naturale, fara parabeni si conservanti.


Primul produs incercat a fost, fara indoiala, cel pentru ten. Mereu mi-a placut sa investesc in ingrijirea tenului, iar cand gasesc lucruri ieftine si bune, nu pot decat sa ma bucur. Am incercat pana acum suplimente si uleiurile cosmetice de la aceasta firma si eram foarte curioasa sa incerc si produse pentru ingrijirea tenului, asa ca am ales o apa florala cu imortele. Despre aceste flori se stie ca au un efect puternic anti-aging si de calmare a tenului, asa ca mi s-a parut a fi exact ce aveam nevoie pentru tenul meu. Am folosit aceasta apa florala ca si toner, dimineata si seara, dupa curatarea in prealabil a tenului. Am aplicat cu ajutorul unei dischete demachiante, ca de fiecare data cand fac acest pas in rutina mea de ingrijire a tenului. Fiind un produs bio, nu contine parfum, deci nu ma asteptati sa aiba un miros sintetic sau sa fie foarte parfumat. Are un miros foarte subtil, fresh, verde, miros care dispare in cateva minute de la aplicare. Mi-a placut mult ca mi-a calmat tenul agresat de temperaturile scazute si de vant, ca nu mi-a accentuat zonele uscate si ca nu mi-am simtit tenul incarcat dupa utilizare. In ceea ce priveste efectele sale anti-imbatranire, va dati seama ca este prematur pentru a oferi o parere, insa tenul meu arata mai luminos si mai odihnit de cand folosesc aceasta apa florala, si acest lucru ma bucura.



Au urmat produsele de ingrijire a parului, si aici am ales un sampon special creat pentru parul blond si o masca nutritiva. Samponul pentru parul blond de la Corpore Sano are ca si ingredinent de baza henna, un ingredient recomandat pentru parul deteriorat si delicat, care intareste firul de par si ii ofera stralucire si volum. Este imbogatit cu extract de musetel, si este recomandat pentru mentinerea parului blond, atat a celul natural cat si a celui vopsit. Mirosul este unul tot fresh, verde, si mi se pare a fi unul unisex, care poate fi folosit cu usurinta atat de femei, cat si de barbati. Face o spuma bogata si curata bine parul, chiar foarte bine, as putea spune. Eu am parul blond mediu de la mama natura, si inca de la primele utilizari am vazut parca niste reflexii mai deschise in par, deci cred ca si pe parul vopsit ar fi interesant de utilizat. Mi s-a parut ca imi cam usuca parul pe lungime (eu am radacinile foarte grase si firul uscat pe lungime, inca o bucurie a parului ondulat), asa ca momentan l-am pus deoparte pentru sezonul mai cald, cand parul meu nu va mai suferi din cauza frigului de afara.




Masca bio nutritiva reparatoare Oma Gertrude a venit la fix in acest sezon. In luna februarie mi se pare ca temperaturile scazute imi afecteaza cel mai tare pielea si parul, si mereu caut ceva extra sa tin aceasta uscaciune in frau. Aceasta masca are ingrediente naturale precum uleiul de masline si uleiul de struguri, care refec firul de par, il netezesc si ii redau stralucirea. Am folosit aceasta masca la fiecare spalare, aplicand-o de la urechi in jos, dupa spalarea prealabila a parului. Am lasat-o sa actioneze vreo 5-10 minute, pentru a lasa timp ingredientelor benefice sa isi faca treaba. Am clatit parul si m-am bucurat de bucle care se aranjau frumos, de par stralucitor si hidratat. Cantitatea este foarte mare, pretul foarte mic, asa ca este ideala de avut in casa si folosit.






Nici restul corpului nu a fost omis, asa ca am ales si cate un produs cu specificatii speciale: un gel de dus bio, o crema de corp si o crema de maini. Gelul de dus bio tonifiant are ca si ingrediente de baza acerola si ghimbirul, ingrediente recunoscute pentru efectele lor antioxidante, anti-aging si antiseptice. Mirosul este unul foarte delicat, abia se simte in timpul dusului si apoi dispare in totalitate de pe piele. Imi place sa folosesc astfel de produse, fiindca nu voi fi apoi nevoita sa folosesc un anumit parfum care sa se potriveasca cu aroma gelului de dus. Ma incanta ca acest gel de dus vine cu pompita, devenind astfel foarte spornic si foarte usor de dozat. In plus, nu mi-a uscat pielea, a facut o spuma delicata si a curatat bine, criteriile pe care le am in vedere cand caut un gel de dus.



Dupa dus am folosit crema corporala nutritiva cu ulei de catina, o crema puternic hidratanta cu vitaminele A si E, care a reusit sa imi hidrateze in profunzime pielea. Aceasta crema are o textura usoara, ca o lotiune, s-a absorbit cu rapiditate in piele si nu a lasat pelicula uleioasa la nivelul pielii. Are un miros foarte delicat, aproape nici nu se simte pe piele, putand fi folosita cu usurinta si de persoanele sensibile la mirosuri. In plus, m-a scapat de pielea foarte uscata, si de fulgii care apareau din aceasta cauza, oferindu-mi o piele care straluceste de sanatate.





Crema de maini reparatoare a plecat cu mine la munca imediat dupa ce a trecut de sedinta foto. Lucrand cu documente, am nevoie de o crema speciala de maini, care sa se absoarba rapid, si sa nu lase deloc pelicula grasa pe piele, pentru a nu lasa urme inestetice pe documente. Aceasta crema a trecut cu brio proba de foc si a ajuns printre preferatele mele cu rapiditate. Imi place ca nu are un miros deranjant si intens, deci pot sa o folosesc fara a ma gandi ca deranjez colegii din jur. Intr-un minut de la aplicare, se absoarbe in totalitate in piele, simtindu-mi pielea mainilor uscata, dar in acelasi timp hidratata, numai buna de lucrat. I-am dat-o si colegei mele pentru teste (care are varsta aproape dubla ca a mea), si a facut fata cu succes la o piele matura.





Per total, ma decalr incantata de acest site si chiar vi-l recomand. Au preturi foarte bune, chiar mai bune decat in plafarele din orasul meu, comercializeaza si produse alimentare (deja am pus ochii pe cateva), reduceri zilnice la diferite categorii, cadouri la comenzi mai mari de 50 de lei, transport gratuit la comenzi mai mari de 150 de lei si puteti acumula si puncte aferente fiecarei comenzi. In plus, au acum reduceri pana la 80%, asa ca spor la cumparaturi.

Voi ati comandat produse de la Vitamix? Ce categorie va tenteaza cel mai mult?

Kiss Kiss.

Share:

29 comentarii

  1. Vai ce produse dragute! Si sunt bio, ma bucur sa aflu de ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi plac mult produsele springmarkt, semintele, fructele uscate, dar si cele de la iceveda. am avut un gel de dus fain de la ei. si de la oma gertrude cred ca am un gel de dus, mi-ai adus aminte de el

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ambalaje dragute au aceste produse. Cred ca sunt tare faine produsele. Le pun pe lista😁

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca cel mai tentata sau de apa de Mortele, am to auzit de proprietatile ei si ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ce vad in acest articol, m-ar tenta foarte mult apa florala cu imortele. Dar mi-a placut tare mult ce am vazut si pe site, l-am trecut la.... favorite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daa, și mie îmi plac tare produsele de la ei 😍

    RăspundețiȘtergere
  7. Au produse foart bune, ador crema de maini.

    RăspundețiȘtergere
  8. masca de par am si eu de la ei si o ador, o folosesc momentan, au produse ieftine si bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cunosc brandul acesta, dar imi place descrierea ta. Mi-a atras atentia apa florala, care e formulata curat, fara iritanti.
    Sa le folosești cu placere ��

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce bine arata produsele astea. Nu le-am folosit pana acum, dar ma tenteaza

    RăspundețiȘtergere
  11. le stiu, imi plac, nu chiar aceste produse am folosit, altele... un ulei de baie parca, apa florala, nu mai stiu exact!

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar nu am auzit sau văzut produsele acestea de la Vitamix, dar arată bine și sincer, mi-ar plăcea să le încerc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa titlu credeam ca o sa ne prezinti niste suplimente :)) Apa de imortele ma tenteaza, e ceva nou pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am mai citit de apa de imortele dar nu am incercat si chiar ma tenteaza. Pana sa vad a este produse chiar nu am auzit despre ele asa ca trec pe lista de cumparat, curiozitati

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, am comandat de pe Vitamix, atat produse de ingrijire cat si rontaieli. Sunt multumita fiindca acolo gasesc tot ce imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si mie imi place sa incerc prodsue noi, mereu descopar ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  17. Îmi place să descopăr produse noi bio! Mă bucur că am citit acest articol.😊

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu am comandat la ei, dar m-am axat pe produse alimentare :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Am incercat si eu cateva produse Vitamix si chiar mi-au placut mult.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cei de la Vitamix au o gama variata de produse. O sa fac si eu o comanda.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ti-ai luat niste chestii tare faine. In plus, crema cu catina o am si eu si imi este tare draga

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi plac produsele de la Vitamix si cred ca am sa-mi mai fac si eu niste stocuri de produse pentru ca imi plac mult

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce de lucrusoare. Sapomnul pentru par blond pare a fi interesant.

    RăspundețiȘtergere
  24. Interesante aceste produse. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  25. Masca de păr mă tentează să o cumpăr și eu, mai ales că este bio.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cate produse faine! De la Vitamix am si eu o comanda sunt multumita de acest site!

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu am auzit niciodata de ele, dar chiar ma voi uita prin magazine dupa ele 😁

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce faine par aceste produse. Cele din gama Adams sunt laudate si vreau sa le incerc si eu. Sunt curioasa cum este samponul acela de la Vitamix. 😘

    RăspundețiȘtergere
  29. Toate arata foarte fain! Pe mine ma tenteaza samponul si gelul de dus :)

    RăspundețiȘtergere