Cum sa ne pregatim pentru momentul in care #vineBARZA

Buna dragilor,

Se pare ca acest moment se apropie cu pasi repezi. Se aude parca un ticait fin, care nu imi da pace nici noaptea. Cand nu pot sa dorm, ma gandesc la "Ce-ar fi daca...", iar cand dorm, visez la cum ar fi. Suntem impreuna de aproape 16 ani, ne-am crescut practic unul pe altul, ne leaga o iubire cum altii nici nu-si pot imagina ca exista, iar de mai bine de 4 ani ii port numele. Ne-am realizat pe plan profesional, am facut o casa impreuna. Si am decis ca in viata noastra si in inimile noastre mai este loc si iubire pentru inca cineva, asa ca ne-am hotarat ca ar fi momentul sa facem si un copil.

Cum imi place sa fiu foarte bine organizata si sa nu las nimic la voia intamplarii, am decis sa ma informez foarte bine si pregatesc totul dinainte. Mai rade lumea de mine, spunand ca nu pot programa chiar totul in viata, insa o sa le dovedesc eu contrariul ☺. Am inceput cu vizita la ginecolog, care a zis ca totul este in regula, iar mai apoi am trecut la... treaba.

De un real ajutor a fost pachetelul de la Barza, care a venit la fix. Plasturi pentru dureri menstruale (sa speram ca nu o sa mai am nevoie multa vreme de ei), servetele intime cu bicarbonat, teste pentru detectarea infectiilor, teste de ovulatie si teste de sarcina.






Urmeaza de acum sa asteptam vestile bune, numaram zilele pana cand dorinta ni se va indeplini! Ma simt pregatita sa schimb timpul liber pe timp petrecut cu rodul iubirii noastre, sa schimb plimbarile prin magazine, impingand la cosul de cumparaturi, cu plimbarile prin parc, impingand la caruciorul copilului. Stiu ca o sa urmeze schimbari majore, insa suntem gata sa le facem fata. In echipa totul se face mai usor, iar bucuriile le vom simti la puterea a doua!

De acum trebuie sa ma gandesc si la un moment special, acel moment in care il voi anunta ca ii port copilul. Vor fi multe lacrimi de fericire, multa bucurie si multa speranta.

Voi cum v-ati pregatit pentru bebe? Cum ati dat vestea cea mare sotului?

Kiss Kiss.


Share:

16 comentarii

  1. Doamne ajuta! Sper sa auzim vesti bune de la tine. Multa sanatate si fericire. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine nu a fost o surpriza pentru ca sotul meu a anticipat ceea ce vroiam sa-i spun. Sentimentul a fost placut, a fost asteptat si abia cand incepe sa creasca burtica am constientizat mai bine ce mi se intampla

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu m-am pregatit deloc fiindca a aparut cand ma asteptam mai putin, dar imi doream sa se intample. Am facut 3 teste de sarcina inainte sa-i spun ca sa fiu sigura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit numai lucruri bune despre produsele celor de la Barza, trebuie sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca acum sunt produse asa bune pentru a sti si a marca situatia,pe vremea mea nu era asa ceva,deci iti dedeai seama pe la 4 luni ca vine barza!

    RăspundețiȘtergere
  6. Plasturii pentru durerile menstruale mi-ar placea sa ii incerc. Mi-as dori un ajutor in acele zile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Plasturii împotriva durerilor menstruale vreau să îi încerc, sper să mă ajute si să nu mai fiu nevoită să iau pastile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Șervețelele îmi plac tare și am mai folosit si plasturii pentru dureri care chiar își fac efectul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte utile aceste produse pentru diverse probleme. Sunt curioasa de plasturii pentru dureri menstruale.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumos! La mine a fost surpriza, dar tare ne-am bucurat! Sper sa te vad curand pe aici cu articole despre bebelusi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Produsele #barza sunt chiar eficiente si foarte practice!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ador plasturii impotriva durerilor menstruale, sunt foarte eficienti, in cazul meu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai, sotul era cu mine si am fost socati :)) Acum imi vine sa rad cand imi amintesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa vina vestile bune cat mai repede! Produsele Barza chiar sunt de ajutor pentru orice femeie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumos! Tin pumnii sa vina Barza cat mai repede. Abia astept vestile bune.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu chiar iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta si Barza sa vina curand

    RăspundețiȘtergere