Rutina de ingrijire anti-age cu gama Age Reversist de la Farmasi

 Buna dragilor, 

Desi lumea stie ca eu am 25 de ani, o sa va zic un secret si anume ca am aproape 35 de ani. Nu prea ma crede lumea cand zic ca am cu 10 ani in plus, si nici eu nu imi prea dau silinta sa ii conving, asa ca toata lumea este multumita. Motivul pentru care nu sunt prea credibila in acest aspect este, dupa cum zic gurile rele, fata mea. Am o fata de copila, daca ar fi sa ii citez tot pe cei mai sus nominati, si asta ma ajuta mult. Ce nu intelege lumea este ca eu pun mare accent pe ingrijirea tenului si folosesc produse anti-imbatranire, sunt produsele in care investesc cel mai mult, si asta ajuta.

Astfel de produse am gasit si la Farmasi, in gama Age Reversist de la Dr. C. Tuna. Ritualul meu de ingrijire este format din 3 pasi si il fac in fiecare zi: curatare, hidratare, SPF. In ultima perioada am inlocuit produsele pe care le-am terminat cu cele din aceasta gama, asadar astazi o sa va prezint parerea mea despre ele. Ingredientele cheie din aceste produse sunt de origine marina - extractul de laminaria digitata (alge marine care sustin productia de colagen), caragenanul (alge rosii scandinave cada ajuta la stimularea acidului hialuronic si creste sinteza de ceramide), extractul de plancton marin (stimuleaza productia de colagen si elastina). Produsele Farmasi nu sunt testate pe animale, au formule vegane, sunt testate dermatologic, nu au S.L.S., metale grele sau parabeni in compozitie.


Exfoliantul pentru ten il folosesc o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de cum imi simt fata. Este foarte bland, are niste particule mici si usor abrazive si nu imi irita deloc tenul, lasandu-l pregatit pentru urmatorul pas. 


Vin apoi cu serumul care are o textura foarte usoara, de gel, se absoarbe foarte rapid in piele si imi lasa tenul hidratat, fara sa il incarce. 


In fiecare dimineata si seara folosec crema de ochi, care are o textura bogata si pe care o masez delicat pana intra in piele. Desi eu am pleoapele uleioase si sunt destul de mari sanse sa imi apara milia, nu am vazut sa imi provoace aceasta problema. Ultimul pas de ingrijire este facut cu sfintenie in fiecare dimineata - aplicarea cremei hidratante, cu protectie solara, care imi ajuta pielea sa ramana supla si ma fereste de efectele nocive ale razelor solare.


In functie de nevoile tenului, gasiti mai multe game de la Dr. C. Tuna, cu preturi mult mai avantajoase daca le luati la set. Gasiti pe site un set de 4 mostre la doar 2 lei, deci va puteti face o parere despre produse inainte sa investiti in variantele full-size.

Voi ati incercat produsele de la Farmasi?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii