Produse noi incercate, pentru ingrijirea casei si a corpului

 Buna dragilor,

Daca aici va povesteam despre produse gustoase de la Grande Gloria, acum este momentul sa va povestesc si depre produsele noi incercate in aceasta perioada, insa vom vorbi despre produse de ingrijire corporala si a casei.

Dupa cum va spuneam si ieri pe Instagram, despre produsele de la Hygenium stiam de multa vreme, la fel cum stiti si voi despre mine ca sunt putin mai mult germofoba. Si m-am bucurat tare ca am sansa sa incerc si alte produse dezinfectante. Gelul dezinfectant este mic si numai bun de avut in geanta. Servetelele au fost primele consumate, si pot sa va zic ca au un miros foarte placut si nu mi-au uscat deloc mainile. Iar despre dischetele demachiante ce sa mai zic - foarte utile de avut la casa omului.

Tot acum am incercat si produsele pentru ingrijire intima de la Hygenium, pe baza de acid lactic si acid hialuronic. Servetelele intime au ajuns si ele in geanta, iar spuma de curatare in baie. Ambele au un miros placut, delicat, curata si nu irita zona intima. Cu siguranta le voi cumpara cat de curand.

Au urmat produsele din gama NoBzz - un gel racoritor calmant cu mentol, bun pentru tot felul iritatii si muscaturi de insecte, si un spray impotriva tantarilor, bazat pe ingredinete naturale si cu miros de cuisoare. Ambele au avut efect super rapid si eficient, ba chiar am descoperit si un truc cu spray-ul - aplicat pe plasa de insecte, acestea nu mai poposesc acolo, si impicit nu mai reusesc sa intre in casa cand deschideti plasa. You're welcome.

Desi de Senzate stiam de mult, ba intr-un timp am facut o pasiune pentru produsele lor de dus si baie, nu le-am mai gasit prin magazinele din preajma mea si nu le-am mai cumparat de multa vreme. M-am bucurat ca am avut ocazia sa ma reconectez cu produsele lor. Sapunul lichid cu trandafiri roz miroase superb, de te duce cu gandul instant la o gradina plina cu flori. Crema de maini si servetele demachiante o sa ajunga la una dintre voi cat de curand, deci stati cu ochii pe instagram.

Nici casa mea nu a fost lasata pe margine, si am primit si produse de curatare. Servetelele universale de la Expertto Forte, impreuna cu spray-ul de mobila au curatat si improspatat casa intr-o clipa, iar servetele pentru ingrijirea incaltamintei Expertto au ajuns - unde altundeva daca nu in papornita mea miraculoasa, mare si incapatoare, pentru ca incepe sezonul ploilor si nimic nu e mai neplacut decat sa ai o tinuta perfecta din cap pana in picioare, dar sa iti strice imaginea pantofii stropiti.

Pe site-ul Lolliboni gasiti toate aceste produse, cat si multe altele, iar preturile sunt decente prietenoase cu buzunarele noastre.

Voi ati incercat produsele prezentate?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii