Produse noi in colectia de produse de machiaj de la Flormar

 Buna dragilor, 

Astazi vreau sa va arat ultimele intrari in colectia de machiaj. Am primit niste produse de la Flormar, produsele lor nefiindu-mi straine. Cand am deschis punguta si am vazut aceste produse efectiv m-au dus cu gandul la casuta cu  dulciuri din Hansel si Gretel. 


Pentru buze am primit un balsam de buze cu aroma de mere, pentru hidratarea lor in profunzime. Este foarte important sa folosim un balsam, mai ales daca dorim sa aplicam un ruj lichid mat. Creionul pentru contur buze si rujul lichid mat vin in aceleasi nuante, sunt foate usor de aplicat si au o persistenta decenta, rezistand la bauturi si la mancaruri usoare.


Pentru unghii am primit cele mai varatice nuante de oja - un galben solar si un fuchsia intens, care merg de minune atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura. Nu uitati sa aplicati o baza inainte de aplicarea ojei si un top coat dupa, pentru ca manichiura sau pedichiura sa reziste cat mai mult posibil. De asemenea, evitati sa folositi detergenti si solutii de curatare fara a purta manusi de protectie.


Si pentru ochi am primit un pachet complet de produse. Paleta de farduri are nuante ideale atat pentru vara, cat si pentru toamna care va veni, fardurile sunt pigmentate si desi sunt usor prafoase, se poate rezolva aceasta problema cu un primer. Tusul are o pensula care face destul de usoara aplicarea sa si culoarea este intensa. Mascara are o periuta de plastic, clasica, care imbraca fiecare geana intr-un strat generos, fara a le lipi.


Voi ati incercat produsele de la Flormar?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii