Gustari sanatoase cu Sanovita

 Buna dragilor, 


Inca de cand am descoperit brandul Sanovita, in capul meus-a facut o corelatie intre acest brand si gustarile sanatoase. Tin minte ca atunci cand am aflat despre aceasta firma incercam sa imi schimb stilul de viata, si doar la ei am gasit goji, un fruct pe care nu il mai incercasem pana atunci, dar care venea la pachet cu o multime de beneficii. De atunci am inceput sa ma tenteze si mai mult produsele lor, fiindca reuseam sa le gasesc cu usurinta atat online, cat si in plafarele sau in supermarketurile din oras, iar preturile au fost mereu decente. 

De la intalnirea bloggeritelor de la Iasi m-am intors cu o punga imensa de produse de la Sanovita, si m-am bucurat ca un copil cand am deschis-o si am vazut ce minunatii sunt in ea. 


Rondelele de orez au fost primele devorate, delicioase si sanatoase atat in varianta simpla, clasica, cat si in varianta invelita in ciocolata. Mi se par ideale de avut la indemana, la lucru sau acasa, cand vrei sa rontai ceva sau ai chef de ceva dulce. Tot la categoria de rontaieli, de data asta si mai sanatoase, s-au inclus si mixurile de nuci, seminte si fructe uscate, numai bune de pus in geanta. Iar despre migdale ce sa mai zic? Au fost impartite la birou, fiind acea gustare catre care toata lumea intinde mana.

Fulgii de porumb imi place sa ii consum ca atare, cu lapte, dar si ca topping crocant pentru snitele, iar muesli, goji si semintele de chia s-au transformat in "ovaz peste noapte", peste care am adaugat o lingura de tarate de psyllium, pentru buna functionare a tractului digestiv.


Pe site-ul lor, dar si in magazine gasiti o multime de alegeri sanatoase si oferte care de care mai atractive, deci mancatul si gustarile sanatoase nu mai sunt o poblema.

Kiss. Kiss.

Share:

0 comentarii