Cum a fost la #bloggeritelacastel, intalnirea bloggeritelor de la Iasi

 Buna dragilor, 

Daca ma urmariti pe Instagram - ma gasiti la @claudiaschoice, ati vazut poate ca duminica trecuta am participat la un eveniment la Iasi, si anume Bloggerite la Castel, o intalnire a bloggeritelor ce activeaza pe partea de beauty si nu numai. Am fost la Hotel Restaurant La Castel, un restaurat foarte frumos, cu niste zone superb amenajate si oameni foarte misto.

Evenimentul a fost gandit si organizat de catre Adriana de la Totdespre si de catre Catalina de la Portia de Citit, iar ca sponsori am avut peste 40, cu goodie bags de peste 3500 de lei pentru fiecare participanta, si vreau sa le mai multumesc inca o data atat fetelor pentru munca depusa, cat si sponsorilor pentru generozitatea lor.

Am ajuns acolo pe la orele 13:00 (ajungeam mai devreme, dar am luat gresit un autobuz si m-a dus la Cucul Macaii :)) ) si m-am bucurat sa dau atat peste fete cunoscute, cu care m-am intalnit si la evenimente anterioare, cat si cu fete noi, cu care sper sa leg prietenii de durata.


La eveniment a fost voie buna, multi sponsori si foarte multe poze. Am ras, am glumit, am pozat, am impartasit idei despre produse, despre blogosfera si despre pasiuni. Tot evenimentul a avut un vibe foarte bun si de abia astept sa ne revedem pe viitor. Am avut prajituri gustoase de la Palibo, foarte bune, exact ca cele facute in casa si atat de moi si de bine facute, incat ti se topeau in gura. 

Daca tot va ziceam despre sponsori, au fost din diferite domenii - beauty, librarii online, produse de curatenie, produse pentru casa, produse de igiena si de ingrijire, accesorii si produse pentru sanatate, dar si dulciuri si alimente. Pe partea de beauty si ingrijire personala au fost cei de la Organic Shop, Nala, Salon Ilussion, PR Avenue, Allurene, Farmasi, Bonilash, Flormar, Triodeluxe, Femino Help, Oriflame, Dacia Plant, Senzate, Hygenium si Faunus. Carti am primit de la Libraria Donaris, Editura Trei, Editura All, Editura Niculescu, Libris, Librex, Grup Editorial Corint, Lolliboni, Editura Casa, Pandora M si Bookzone. Dulciuri si alimente sanatoase am primit de la Grande Gloria, Grande Dolceria, SanoVita, MixIt, Arome si esente,  GrandeNatura, Belvita, GranPapa si Poieni, Cracky, Palibo, iar Tohani Romania ne-a adus cel mai ciocolatos vin. Accesorii colorate am primit de la Ioana Fodor, Biosunline ne-au dat suplimente sa fim sanatosi, iar pentru o casa curata si parfumata am primit produse de la Asevi, Recipiente Cosmetice si Expertto Forte.







Cat de curand o sa vin si cu mai multe detalii despre produse, pana atunci ma indop cu dulciurile primite :D

Despre ce ati vrea sa va vorbesc mai intai pe blog? Beauty, dulciuri, casa sau carti?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii