Oriflame, produse consacrate si produse noi

Buna dragilor,

Despre Oriflame am aflat in adolescenta mea, cand incepeau sa apara si pe piata din Romania firmele care vindeau produse cosmetice. Si cel mai cunoscut produs atunci era Tender Care, a.k.a. "Cutiuta cu minuni", o crema densa, ca un balsam, folosita pe post de bun-la-toate, de la buze uscate, la calcaie crapate, la crema de cuticule si la unguent pentru bube. Tin minte si acum prima cutiuta achizitionata din banii mei - pe atunci tin minte ca am strans o buna perioada banii de buzunar pentru a o cumpara. O cutie mica, roz pal, cu o crema usor galbuie, fara prea mult parfum, parea un produs banal si la prima impresie chiar imi parea rau ca am cheltuit banii stransi pe asa ceva. Insa de la prima utilizare m-a convins si de atunci o purtam mereu cu mine. Ba chiar i-am dat-o bunicului meu, care avea o iritatie destul de urata pe o mana care nu se mai vindeca, si l-a scapat si pe el de probleme. Intre timp au aparut si alte variante, alte culori si alte arome, dar varianta clasica o sa ramana mereu in amintirea mea.


Dupa acea descoperire, au venit si altele, printre care cea mai notabila a fost a rimelului/mascara, afland eu ca exista si perii din silicon, nu doar cele din plastic. Am consumat la viata mea vreo 10 tuburi de mascara de la ei, in diferite formule si nuante (am avut si albastru turbat), si mai am in stoc cateva, stiind mereu ca ma pot intoarce la cele de la Oriflame, fara sa ma dezamageasca.



Si din gama Love Nature am incercat pana acum diferite produse, fiind o gama prietenoasa cu pielea si accesibila la pret. Ma bucur ca pot incerca acum si arome diferite - masca de fata cu struguri si rodie este potrivita pentru orice ten pentru un plus de hidratare, iar gelul de dus cu ovaz si caise organice este o desfatare sub dus, lasand pielea curata si parfumata.



Noutatile vin insa din gama Waunt, o gama nou lansata, cu produse pentru ingrijire tenului, ce pun accent pe o rutina corespunzatoare, pentru a avea un ten curat, hidratat si lipsit de primele semne ale imbatranirii. Noutate absoluta pentru mine, Smooth Cheeks Liquid-Cream Tonner este o emulsie sub forma de spray, care ofera intr-un singur puf o multime de beneficii: calmeaza, catifeleaza si hidrateaza pielea, putand fi aplicata si peste machiaj. 





Voi ati incercat produsele Oriflame? Care este preferatul vostru? 


Kiss Kiss

Share:

0 comentarii