Am incercat produsele Nala - rasfat si arome delicioase

 Buna dragilor,

Vara aceasta a fost una a descoperirilor. De multa vreme mi-am dorit sa incerc produsele de la Nala, la vazusem foarte laudate in online si stiam ca au cele mai interesante arome. Planetele s-au aliniat si am avut astfel ocazia sa incerc si eu mult-laudatele produse. Daca si voi sunteti ca mine, si nu le-ati incercat, chiar nu stiu ce va opreste, dar cu siguranta o sa va para rau ca nu le-ati dat inca o sansa.


Inca de cand am deschis cutia, m-a intampinat cel mai placut miros de mere si inca ceva, ceva dulce si aromat, si acel miros vedea de la bomba de baie. Pana am folosit-o a stat cateva zile in baie, si drept va zic ca a avut rol de odorizant, asa de puternic a mirosit. Odata pusa in apa calda, s-a topit spectaculos, cum trebuie sa se desfasoare o adevarata bomba de baie, a parfumat apa si i-a dat o usoara tenta roz, iar sclipiciul din ea m-a facut sa ma simt ca la o zi de spa. Pielea a ramas parfumata multe ore dupa ce am iesit din apa.

A urmat gelul de dus care a intrat in scena. Cu cateva picaturi puse pe buretele meu magic, a facut foarte multa spuma, o spuma bogata, care a curatat perfect pielea si nu a uscat-o. Aroma este delicioasa, cred ca asa m-as simti intr-o livada de grapefruit, m-a energizant de la prima adulmecare. Am continuat rutina de ingrijire cu souffle-ul pentru corp, si aici am avut parte de aceeasi supriza placuta. Are un miros demential, mai ca imi venea sa gust putin, o textura ultra light si se aplica cu usurinta pe piele, iar cu aceeasi usurinta se absoarbe. Pielea ramane perfect hidratata si parfumata.

Urmeaza cat de curand sa plasez o comanda pe site-ul celor de la Nala, dar ii puteti gasi si prin mall-uri, la insulele cu produse cosmetice.

Voi ati incercat produsele lor? Care este aroma preferata?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii