Arome delicioase de la Organic Shop

 Buna dragilor, 


De Organic Shop am aflat in urma cu foarte multi ani, o data cu vizitele facute in Republica Moldova. Am descoperit acolo niste produse, in ambalaje foarte simpatice, facute din ingrediente naturale si in niste arome la care la mine in orasul natal, un oras micut, putea doar visa. Tin minte ca am luat atunci o masca de fata si un exfoliant pentru corp, sa vad daca imi plac. Cand am ajuns acasa le-am si bagat in teste, si va zic ca a fost dragoste la prima vedere. Am continuat sa achizitionez produsele lor in vizitele mele pe meleaguri straine, si tare m-am mai bucurat cand le-am gasit si la noi. De la prima intalnire au trecut vreo 10 ani si mereu am in casa sau pe wishlist un produs de la ei.

La intalnirea bloggeritelor de la Iasi i-am avut ca sponsori si am primit un goodie bag colorat si plin de arome delicioase. Primele produse recunoscute au fost exfoliantele pentru corp, atat in varianta cunoscuta cu zahar si cafea, care miroase si a ciocolata, cat si in variante inca neincercate, cum ar fi cea cu nuca de cocos si zahar. Ambele exfoliaza perfect pielea, o lasa moale si catifelata, iar uleiurile din compozitie o hidrateaza si o parfumeaza.

Au urmat apoi produsele de dus si dupa dus - un gel de dus cu un miros demential de iasomie, care a curatat perfect pielea, nu a uscat-o, iar mirosul s-a simtit mult timp dupa dus, si creme si lotiuni de corp, care de care mai colorate si parfumate. Gasiti la ei o multitudine de arome si variante, cu greu o sa va abtineti sa nu le luati acasa pe toate.


Am incercat si produsele pentru par, un sampon si o masca, ambele pentru par normal, cu aroma de banana. Samponul a curatat foarte delicat parul, nu mi l-a uscat si nici nu mi-a scurtat durata de doua zile intre spalari. Masca a hidratat din plin, am folosit-o atat inainte de spalarea parului, cat si dupa, mi-a lasat parul moale si usor de descarcat.



Voi ati incercat produsele de la Organic Shop? Care este aroma voastra preferata?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii