Biosunline - Sanatate de la mic la mare

Buna dragilor,

Sanatatea a fost, este si va fi mereu pe primul loc. Traim niste vremuri ciudate, ciudate de tot, pline de stari stresante si de tot felul de virusi aparuti ca peste noapte. In astfel de conditii, este foarte dificil sa ne mentinem sanatatea fizica si mentala intacta, si mereu am considerat ca avem nevoie de putin ajutor in aceasta directie. Suplimentele alimentare au un loc foarte important in viata mea, fiindca nu cred ca mai reusim, din cauza mediului inconjurator, sa ne mai luam nutrientii din alimente. Asadar, apelez cu incredere la mici adjuvanti care sa ma ajute sa trec cu brio de perioadele aglomerate din viata mea, si de bolile care ne dau tarcoale.
Cu un sistem imunitar puternic, reusesc sa ma feresc de bolile specifice sezonului rece, precum raceala si gripa. Un mix de vitamine si minerale ma ajuta sa am un organism puternic, gata sa lupte cu agentii patogeni pe care ii intalnim in viata de zi cu zi. Biosunline mi-a veni in ajutor, cu un goodie bag plin de produse alese pe masura. Am gasit acolo vitamina C si vitamina D, cu un plus de extract de macese, numai bune pentru o cura la inceputul toamnei. Imunivita Esential Viamine+Minerale este combinatia perfecta de luat in fiecare dimineata, pemtru energie si vitalitate. In cazul in care suntem nevoiti sa trecem printr-o cura de antibiotice, Probiotix Forte  sustine microflora intestinala in timpul si dupa tratament, pentru a nu avea efecte neplacute. Neurergin sunt niste capsule special concepute, cu coenzima E1, care ofera energie, rezistenta si concentrare pentru perioadele stresante la munca sau la scoala. Exista si varianta Focus Kids, care sustine atentia, concentrarea, intelegerea si memorarea pentru copii.
Impreuna cu o dieta corecta, miscare si un stil de viata sanatos, putem beneficia din plin de frumusetea sezonului rece.

Voi consumati produse naturiste?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii