Redescopera cu mine produsele Triodeluxe

Buna dragilor,

Despre Triodeluxe am aflat in urma cu multi ani, sa fie vreo 5, tot prin intermediul blogului. Tin minte ca atunci am descoperit gama Oro Liquido, si v-am vorbit despre samponul cu argan si despre masca de par din aceeasi gama. M-au impresionat de la primele utilizari si mi-am facut o nota mentala sa mai incerc produse de par de la ei, si iata ca a venit momentul sa va povestesc despre o alta descoperire.


Cred ca deja sunteti satuli sa ma auziti plangandu-ma de parul meu cu personalitate. Nu zic ca ar fi ceva rau sau defect la el, dar cum se poate sa am eu parte de un par cretulin, prin definitie uscat, care sa vina la pachet cu un scalp foarte gras si cu cel mai mare valvoi din lume? Cam asa e parul subsemnatei si desi pare frumos de la distanta, e tare greu de tinut in frau. 

Descoperirea de care va ziceam este datorata gamei Curly Expert de la Triodeluxe, special conceputa pentru parul cret si ondulat, fiind si Curly Girl Method Approved. Asta inseamna ca nu contine siliconi, sulfati, ceara si uleiuri minerale, alcool, ingrediente despre care se spune ca ar dauna atat parului, cat si buclelor. Asadar, ce contine aceasta gama?  95% ingrediente de origine naturala, ulei de nuca de cocos si de in, fiind in acelasi timp o gama vegana.

Samponul Curly Expert este un sampon hidratant si reparator, ideal pentru utilizare frecventa, si este de tip Low Poo, adica nu are agenti de curatire foarte agresivi cu parul si cu scalpul. Nu face multa spuma, dar curata delicat si lasa parul cu bucle mai pronuntate.

Masca de par Curly Expert este o masca 4 in 1, care poate fi folosita  ca o masca prespalare, ca balsam de par, ca o masca clasica si pe post de balsam leave-in. Are aceleasi calitati pe care le regasiti si la samponul mai sus prezentat, iar uleiul de nuca de cocos si cel de in aduce un plus de hranire parului.

Desigur, nu trebuie sa uitam nici de serul Curly Expert, pentru o rutina completa de ingrijire. Stiti deja ca parul cret si ondulat isi pierde usor atat supletea buclelor, cat si forma lor, asadar acest ser vine in ajutor, putand fi aplicat atat pe par uscat cat si pe par umed, neincarcand firul de par, dar potolind in acelasi timp firele rebele.

Desi eu v-am povestit despre produse de ingrijire a parului, trebuie sa va zic ca la ei pe site gasiti si produse pentru ingrijirea corpului, a tenului, dar si a casei. Pe langa aceste produse, am incercat si o fiola cu vitamina C, care mi-a placut mult la prima utilizare, lasandu-mi tenul hidratat si moale, si o crema de maini cu aloe, care mi-a fost confiscata de mama, fiindca ea lucreaza mai mult afara si mainile ei au nevoie de mai multa ingrijire.



Voi ati incercat produsele de la Triodeluxe? 

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii