Allurene, produse romanesti pentru ingrijirea tenului

 Buna dragilor, 

Ma incanta cand aflu ca exista produse romanesti bune, mai ales pe partea de cosmetica. Suntem obisnuiti sa ne indreptam privirea de fiecare data catre produse straine, consacrate, fara a da o sansa si produselor locale, poate nu la fel de cunoscute, dar cu siguranta la fel de bune, poate si mai reusite.

Am descoperit recent o astfel de firma romaneasca care are in palmares produse de ingrijire a tenului, si am fost placut suprinsa sa aflu ca produsele sunt concepute pentru toate tipurile de ten, din ingrediente naturale, nu au toxine si nu sunt testate pe animale.

Eu am incercat o crema de ochi, aceasta zona avand o piele foarte delicata si fiind predispusa de timpuriu sa arate primele semne de trecere a timpului. La cei aproape 35 de ani ai meu, trebuie sa ofer zonei de sub ochi o ingrijire speciala, mai ales ca mama natura m-a dotat si cu niste cearcane genetice de cea mai mare frumusete. Asta plus programul haotic pe care il am, munca continua la calculator si somnul neregulat nu imi ofera cel mai fresh look, asa ca trebuie sa vin cu ajutoare pentru a arata cat de ca decent.

Crema contur pentru ochi Allurene vine intr-un ambalaj cu pompita airless, unul din cele mai igienice ambalaje. Dozeaza cantitatea potrivita de produs si imi place sa o folosesc atat dimineata, cat si seara, facand fata cu succes la machiajul pe care il pun peste si hidratand indeajuns pentru rutina de seara. Mirosul este unul delicat, foarte subtil, iar textura este usoara, care se absoarbe foarte rapid in piele.


Aceasta crema este testata atat dermatologic, cat si oftalmologic, iar ingredientul activ, hyaceramidyl, are efect anti-aging, prevenind imbatranirea prematura a pielii. Dupa utilizare, zona de sub ochi ramane catifelata si hidratata, iar in timp, restaureaza supletea si elasticitatea pielii, reducand aspectul ridurilor.



Voi alegeti produsele de ingrijire romanesti in detrimentul celor straine?

Kiss Kiss.


Share:

0 comentarii