Book Mail - Libraria Donaris

 Buna dragilor, 

Despre libraria Donaris am aflat recent chiar, in aceasta vara. Si cum niciodata nu poti spune ca ai citit destule carti, astazi o sa va arat ce alegeri am facut de pe site-ul lor, unde gasiti cam cele mai noi titluri aparute la noi in tara. Am optat pentru doua thrillere si o carte fantasy, alegerile mele preferate cand este vorba de lectura.

1. Cerere de prietenie (Laura Marshall) - Aceasta carte m-a atras ca un magnet, deoarece iubesc thrillerele in care actiunea are loc pe doua planuri, in prezent si cu flash-back-uri din trecut. Cand Maria a disparut fix in noaptea balului de absolvire a liceului, in 1989, toata lumea a crezut ca a murit. Insa cand Louise primeste, peste 27 de ani, o cerere de pritenie pe Facebook fix de la fata disparuta, lucrurile incep sa se naruie atat in viata ei, cat si in viata celorlalti. Este oare Maria in viata, sau cineva face glume macabre? Cineva vrea razbunare, sau adevarul este mult mai sinistru?

2. Cadere libera (Jessica Berry) - "Cand viata e o minciuna, adevarul te poate ucide." Asta se intampla si in cazul lui Allison, o tanara care traieste ascunzand un secret teribil, care ar distruge oameni influenti si puternici. Cand avionul logodnicului ei se prabuseste si ea scapa ca prin minune, realizeaza ca lupta pentru supravietuire a inceput, si in curand va fi haituita de cei ce vor afla ca inca traieste. Maggie, mama ei, afla de accident si incearca sa isi gaseasca fiica, insa e cam greau de gasit o persoana despre care nu ai mai stiut nimic in ultimii 2 ani. Incercand sa patrunda mai mult in viata ei, afla secrete intunecate, dar va reusi sa ii salveze si viata?

3. Alys si fiara (Peternelle van Arsdale) - romanul de debut al scriitoarei, care ne duce intr-o lume fantastica. Alys afla, inca din copilarie, despre gemene- mancatoarele de suflete si Fiara care salasluieste in padure. Ajunsa adolescenta, traieste cu frica indusa de adulti, cum ca Fiara ar putea sa se transforme in ea, si sa reuseasca astfel sa traiasca printre oamani. Isi da seama ca singura ei scapare ar fi sa infrunte padurea si pericolele ei, dar daca se pierde pe ea insasi, incercand sa salveze lumea?

Daca suneti din Galati sau din imprejurimi, cartile le puteti gasi in magazinul fizic, sau puteti sa le comandati online.

Voi ce carti preferati?

Kiss Kiss

Share:

0 comentarii