Bookmail - Bookzone - Un roman fantasy si o carte de self help

 Buna dragilor, 


In ultima vreme v-am aratat o gramada de carti noi intrate in biblioteca mea, si inca nu am terminat sa vi le prezint pe toate. Astazi ne oprim la Bookzone, de unde am doua carti noi, asadar haide sa vedem ce titluri au mai intrat in colectie:

1. Gallant - Conacul bantuit (V. E. Schwab) - Olivia traieste la o scoala pentru fete, un azil pentru fetele salbaticite, orfane, nedorite. Cand primeste o scrisoare de la unchiul ei, in care este invitata sa se intoarca acasa, accepta si asteapta cu nerabdare sa scape de la scoala. Ajungand insa acasa, afla de fapt ca unchiul ei nu a trimis nicio scrisoare, fiindca mortii nu pot scrie scrsori, nu? Insa in conacul familiei se intampla lucruri ciudate, si regulile de acolo sunt si mai ciudate - nu iesi afara dupa apus si nu trece de cealalta parte a zidului, indiferent de ce s-ar intampla. Isi da seama cat de curand ca exista ceva monstruos de cealalta parte a zidului - o alta gradina, cu un alt conac, si cu un stapan intunecat, care de abia asteapta sa scape de acolo si sa distruga familia. Va reusi oare Olivia sa distruga blestemul familiei? Va las pe voi sa descoperiti.


2. Arta de a fi liber (Nedra Glover Tawwab) - aceasta carte este un ghid despre regasire, scrisa de un terapeut acreditat, care te invata sa stabilesti limite clare si sa spui Nu. Este foarte important sa stim sa realizam un echilibru intre viata privata si cea profesionala si sa traim viata frumos, fara excese. Invatam, prin aceasta carte, cum sa ne punem pe locul I in relatiile cu cei din jurul nostru, cum sa fim noi insasi, fara a-i jigni pe cei din jurul nostru. De asemenea, suntem educati in arta de a avea relatii sanatoase si satisfacatoare atat in familie, cat si cu prietenii si colegii de munca, si sa indepartam vin viata noastra persoanele toxice.

Voi ati citit aceste carti? Ce categorii de lecturi preferati?

Kiss Kiss.


Share:

0 comentarii