Aromele Orientului, acasa la mine

 Buna dragilor,

Sunt, de cand ma stiu, fana impatimita a aromelor, a parfumurilor si a tot ce miroase frumos. Desi nu spun nu la nicio aroma si sunt dispusa sa imi bag nasul necunoscator in mai toatele miasmele, preferatele mele sunt, de departe, aromele orientale. Nu stiu cum reusesc de fiecare data sa ma atraga, insa cu acele note intense, calde si impunatoare nu am dat gres niciodata, chiar si atunci cand am facut un blind buy.

Acelasi tip de "intalnire pe nevazute" a fost si cu uleiul de parfum Sultan Attar, o noutate absoluta in colectia mea parfumata. Desi am tot auzit pana acum de parfumuri arabesti si de uleiuri si esente, pana acum nu am incercat niciunul si rau am facut. Minunatia aceasta mica face parte din gama de arome de la CHC - Creative Cosmetics si este descris ca fiind un parfum bogat oriental, cu arome de padure, lemnoase si note intense de trandafir, recomandat atat pentru femei si si pentru barbati. Prima intalnire si adulmecare m-a dus cu gandul pe taramuri departate, pline de matasuri si condimente bogate. Aroma sa este dulce, calda si intensa, ca in cele 1001 de nopti arabe, nopti fierbinti de vara. Notele de padure sunt dulci si zaharate, iar trandafirul ofera nota de senzualitate prospetime, facand din acest parfum o alegere ideala atat pentru o seara din sezonul cald, cat si pentru purtarea zilnica in sezonul rece. Desi este descris ca un parfum unisex, il vad mai potrivit pentru femei, datorita dulcetei sale. Nu uitati ca parfumurile rezista cel mai bine pe pielea hidratata, asa ca aplicarea unui ulei de cocos inainte de parfum face ca persisenta sa sa fie mai de durata.


Pe langa uleiul de parfum, la aceasta intalnire parfumata am cunoscut si doua arome pentru mediul meu inconjurator - odorizantul pentru masina Red Opium si odorizantul pentru camera Amber&Musk. De atunci, drumurile cu masina au devenit si mai placute, in aroma unui buchet floral-oriental intens, care ma invaluie de fiecare data cand intru in masina. In ceea ce priveste casa mea, ambra si moscul au poposit aici si deloc nu imi pare rau. Desi am open space la parter si spatiul este destul de mare, am pus odorizantul pe masuta de living si de fiecare data cand trec pe acolo, simt in aer aromele intense orientale, calde si condimentate. Incerc ca la fiecare cateva zile sa invart betele de ratan pentru o aroma mai intensa, si presimt ca o sa ma bucur de aceasta aroma o perioada indelungata.


Voi ati incercat aromele de la CHC Creative Cosmetics? Care va atrage cel mai mult?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Aromele Orientului ma duc cu gandul la o vacanta de poveste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate inca nu le-am incercat, dar mi-as dori!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate îmi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu le-am încercat, dar la cât de mult îmi plac uleiurile și aromaterapia, mi-ar plăcea enorm sa le încerc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat nimic de la ei. Sunt foarte curioasa de miros si mi-as dori si eu sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu sunt înnebunită după miresmele orientale! Le ador, pur și simplu! Și tare mă bucur când descopăr unele noi. Le voi da și eu o șansă celor despre care ne-ai povestit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu le-am încercat, dar din ce am citit și cât de tare îmi plac aromele, cu siguranță le voi încerca.
    Mulțumesc pentru info!

    RăspundețiȘtergere