Review: Sampon si balsam 2 in 1 cu pro-vitamina B5 Enliven

Buna fetelor,

Azi discutam despre sampoane.Mai precis, despre samponul 2 in 1 de la Enliven, in varianta cu pro-vitamina B 5, pentru par normal si utilizare frecventa:


Ce spun ei: Sampon si balsam pentru par normal cu vitamina B5 care lasa parul puternic, sanatos si usor de pieptanat.

Ce spun ei: Samponul se prezinta intr-un ambalaj mare, de 400 ml, intr-un tub usor de manevrat, rezistent, care poate fi depozitat cu capacul in jos, pentru a scoate si ultima picatura de produs. Stiu ca va cam stresez cu date tehnice, dar pentru mine e un plus un astfel de ambalaj, detest ambalajele din care te chinui sa scoti produsul.

Samponul este transparent,are o textura destul de inchegata si un miros placut, cu usoare tendinte marine, sau cel putin asa simte nasul meu.


Curata parul destul de bine, nu il usuca, nu il incarca si nici nu-l incurca. Face o spuma bogata si este nevoie de o cantitate obisnuita de produs. Se clateste usor si simt ca lasa parul scartaind de curatenie :D

Ca de obicei, samponez de 2 ori parul la o spalare. Nu mi-a provocat mancarimi, matreata sau neplaceri. Si parul pare mai puternic si mai sanatos dupa utilizare, dar cred ca acest lucru se datoreaza mai mult uleiului de argan pe care il aplic inainte de fiecare spalare.

Este un sampon bun, intr-o cantitate indestulatoare, iar raportul calitate - pret mi se pare ok.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Clorhide, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Parfum, Panthenol, Dimethicone, Quanterium - 80, Creatine, Disodium ETDA, Sodium Sulfate, Benzyl Alcohol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Clorhide, Magnesium Nitrate, Propylene Glycol, Triethilene Glycol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Buthylphenyl Methylpropional.

Cantitate: 400 ml.

Valabilitate: 24 luni de la deschidere.

Pret: aprox. 11 lei.

Unde il gasiti: in farmaciile Centrofarm, DM, si online pe miniprix.ro

Ati incercat gama Enliven?

Kiss Kiss

Share:

20 comentarii

  1. L-am incercat pe cel cu mar si ceva. Zmeura parca. Whatever, imi venea sa dau cu el pe geam. :)) Am avut ataaaaaaata incredere in el pentru ca imi luasem tubulet mic de la mare si mi-a placut foarte mult. Dar cand a venit tubul mare, surprize surprize! Cuiburi de coji si matreata in cap, mancarimi, etc. M-a facut sa nu mai vreau Elniven cata viata o sa am. :)) Balsamul in schimb, e bunut, face parul finut, usor de descurcat, fara aspect uscat. Bine, mai nou folosesc si un ulei de par si probabil de-aia, dar oricum imi place. Ca sampon am revenit la H&S ca nu se mai putea cu nimic. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu azi o sa va prezint si balsamul de par, cel cu mar si zmeura :))
      Si eu am constatat un par mai puternic, dar tot pe ulei dau vina :D

      Ștergere
  2. Am vazut marca asta in Dm si ma tenteaza ,la urmatoarea escapada o sa studiez produsele lor mai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. De la Enliven gelul de dus cu muscata salbatica mi-a placut foarte mult!
    Referitor la sampon, subscriu celor spuse de tine cu exceptia faptului ca la mine a provocat ceva matreata!

    Pupici, Claudia!
    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am avut probleme cu matreata!

      De la Enliven vreau sa le incerc si eu gelurile de dus!

      Kisses

      Ștergere
  4. le-am avut si eu pe cele cu vanilie si cocos

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am avut şi eu în perioada verii, luat de pe miniprix. Mi-a plăcut, cu siguranţă e o variantă accesibilă şi eficientă pentru un păr normal, cu uşoare tendinţe de îngrăşare, aşa cum e părul meu :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit de aceste produse,dar nu am incercat nimic.O sa le am in vedere desi nu mai adaug nimic pe wishlist ca nu mai am loc.:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) stai linistita, si eu cred ca ar trebui sa cheltui vreo 3-4 salarii pe tot wishlistul meu :))

      Ștergere
  7. Nu tot ce este scump este si bun, de curand mi-a fost reamintita aceasta zicala de un sampon de salon... Sa stii ca l-am pus pe lista de asteptare, poate intr-o zi il voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere