Review: Balsam de par Enliven cu extract natural de mar si zmeura

Buna fetelor,

Daca ieri v-am prezentat samponul Enliven, astazi continui cu prezentarea balsamului de par Enliven, cu extract natural de mar si zmeura:


Ce spun ei: Lasa parul puternic, sanatos si usor de pieptanat. Masati parul de la radacina pana la varf.

Ce spun eu: Balsamul acesta a fost o surpriza placuta, fiind oferit cadou la achizitionarea samponului mai sus mentionat.

Balsamul se prezinta intr-un tub mare, usor de manevrat, care se poate aseza pe capac. Orificiul balsamului este mic, numai bun pentru a nu risipi produsul.


Balsamul are o culoare alba si o textura light, care se aplica usor si se inlatura la fel de usor. Are un miros fructat, yummy, si miroase fix a Tedy cu zmeura si mar, iar acest miros persista in par pana la urmatoarea spalare, in cazul meu 2 zile.


Inca de la aplicare,firul de par se simte mai gros, mai puternic parca. Descusca foarte usor parul, il lasa fin si moale. Nu consider ca ofera volum, nici nu pretinde ca ar oferi, ceea ce pentru mine este un lucru bun.

Ca si in cazul samponului, consider ca raportul calitate-pret este foarte bun.

Ingrediente: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Clorhide, Phenoxyethanol, Panthenol, Parfum, Rubus Idaeus Extract, Malus Extract, Propylene Glycol, Cetearath - 20, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Citric Acid, Sorbitol.

Cantitate: 400 ml.

Valabilitate: 24 luni de la deschidere.

Pret: aproximativ 11 lei.

Unde il gasiti: in farmaciile Centrofarm, DM si online pe miniprix.ro

Voi preferati sa folositi produse pentru ingrijirea parului din aceeasi gama?

Kiss Kiss.



Share:

8 comentarii

  1. Eu am varianta cu mango, insa nu pot spune ca m-a impresinat prea tare..Imi place cum miroase, dar mi-ar fi placut sa fie putin mai hidratant. Ce-i drept, parul meu a cam facut nazuri in ultima vreme, si nu prea ma mai multumeste nimic :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca este pentru par normal si cel cu mango. si parul meu e in greva, cred ca de la dieta si de la vremea de afara.

      Ștergere
  2. cred ca miroase superb (iubesc zmeura)
    pare tentant acest balsam ,nu stiam de existenta lui daca imi va sari prin ochii vreodata cu siguranta il voi achizitiona :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru un par normal si o spalare frecventa mi se pare bun. Iar mirosul e ideal :D

      Ștergere
  3. si eu sunt in cautare de o masca sau un balsam...din cauza mirosului care persista acesta e tentant..dar lunga lista de parabeni imi spune sa nu....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... cam multi. Ciudat e ca samponul nu are. Cred ca e din cauza extractelor din balsam, au pus conservanti sa persiste mai mult.

      Ștergere
  4. Asa da. :D Iti spuneam la postarea anterioara ca il am si imi place. Dar avand parul gras, nu l-am aplicat decat pe varfuri. Poate o sa incerc o data sa il aplic si mai sus. Intr-adevar, mirosul persista mult de tot, eu ma spal pe cap de doua ori pe saptamana, ca am ditamai pleata pana la mijloc si recunosc... mi-e lene sa ma spal mai des. Iar mirosul balsamului persista pana la spalare. Ceea ce imi place. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum am parul uscat, deci m-am aventurat sa il aplic pe toata lungimea, si n-am avut probleme.

      Ștergere