Review: Gel de dus exfoliant Avon Senses Tropics

Buna fetelor,

Dupa cum stiti, eu si cu exfoliantele de corp suntem BFF, avem o legatura foarte stransa si ne intalnim foarte des, o data la 2 zile.Asa ca astazi va voi prezenta inca un exfoliant de corp din multitudinea incercata:


Ce spun ei: Exfoliant de corp. Masati pe pielea umeda si apoi clatiti.

Ce spun eu: In primul rand, astazi ma simt generoasa, asa ca va voi spune mai multe despre el decat scrie pe ambalaj. In primul rand, mi-am cam luat teapa. De ce? Pentru ca l-am mai avut o data, demult, si mirosea total diferit, eu la mirosul acela ma asteptam cand l-am cumparat. In fine...

Produsul se prezinta intr-un tub squeeze, cu capac mare, pe care-l puteti aseza, pentru o mai buna utilizare. Ambalajul este destul de moale pentru a-l putea strange cu usurinta si a stoarce din el ultimele picaturi de produs, si nu am intampinat probleme in ceea ce priveste capacul, cu toate ca, la prima vedere, ai impresia ca o sa ramai cu el in mana dupa cateva utilizari.

Exfoliantul are o culoare simpatica, galbui, o textura destul de inchegata, lucru bun, deoarece nu te vei trezi cu el alunecandu-ti printre degete si irosind produs. Mirosul este placut, revigorant, a fructe verzi, un pic acrisor, mai mult a kiwi decat a fructul pasiunii, si persista pe piele cateva ore dupa dus.

Particulele exfoliante sunt destul de abrazive, curata bine pielea, nu o zgarie, o lasa curata si nu o usuca, dar este indicat sa aplicati o crema de corp dupa exfoliere.


In ceea ce priveste ingredientele, sigur se putea si mai bine, are cam multi iritanti, lucru care nu este prea indicat pentru o piele sensibila.

Posibil sa il cumpar din nou, dar in varianta Lagoon, care miroase muuult mai bine.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Polyethylene, Polysorbate 20, Acrilates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Clorhide, Cocamide Mea, Parfum, Tetrasodium EDTA, Benzophenone- 3, Sodium Hidroxide, Tocopheryl Acetate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cl. 19140, Cl. 42090, Cl. 14700, Buthylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronelol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: Intre 8-15 lei, depinde de oferta.

Unde il gasiti: la reprezentantii Avon si online, pe www.avoncosmetics.ro

Voi ce exfoliante ati mai descoperit?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. am avut si eu acum cativa ani un astfel de gel de dus de la avon (era o varianta albastra) si imi amintesc ca mi-a placut tare mult insa nu stiu de ce dar nu l-am mai recumparat...mereu ma indrept spre gelurile de dus normale de la Senses

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iubesc exfoloiantele, dar le folosesc cand imi aduc aminte, nu mai des de o data pe saptamana! Nu l-am incercat pe acesta. Eu am unul veeechi, de la L'Oreal, dar pe care imi e mila sa-l termin, este cel mai bun pe care l-am incercat pana acum , grunjos, miros superb, simti diferenta de la el , dar nu mai exista prin magazine, nu l-am mai vazut de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa tin mine..pentru cand mi se termina exfoliantul! Mersi de review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bun, de trecut pe lista! Daca iti plac mirosurice mai fresh, oceanice, iti recomand Lagoon, tot de la Avon Senses.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Da, miroase superb. In urma cu 2 veri, am cumparat bidoane din acel gel de dus :)

      Ștergere
  5. La cate cosuri mi-au aparut mie pe umeri, piept si spate in ultima vreme, zmeu' stie de ce, ca eu nu, numai de iritanti nu am nevoie. :)) In general nu prea ma preocupa ingredientele, dar daca am o zona cu probleme, incerc sa evit matrapazlacurile. Am renuntat la crema de corp si tot mi-au aparut. De la gelul de dus nu are cum sa fie, ca l-am mai avut. Probabil pentru ca ma zgarman mereu in zonele alea. Bad, bag girl. Chiar cautam un exfoliant, dar cred ca raman la zatul meu de cafea. Cu injuraturile de rigoare din partea mamei care e suparata ca ii murdaresc cada. :">

    RăspundețiȘtergere