Review: Masca hidratanta peeling cu Magnolie si Nufar Vital Cosmetics

Buna fetelor,

Va prezentam in Rutina de ingrijire a tenului un scrub facial de la Lady`s, si anume masca hidratanta cu efect de peeling cu magnolie si nufar:


Ce spun ei: Masca peeling regeneranta cu nufar si extract de magnolie calmeaza pielea, activeaza functia protectoare si ajuta la regenerarea celulara. Se aplica un strat fin pe pielea curatata, evitand zona din jurul ochilor. Lasati sa actioneze 15-20 minute si apoi indepartati cu grija stratul format. Utilizati o data sau de 2 ori pe saptamana.

Ce spun eu: Daca v-am aratat cu ce imi exfoliez momentan corpul, acum va arat cu ce imi exfoliez si fata. Produsul vine ambalat intr-un recipient de plastic moale, usor de manevrat, cu un capac care se inchide usor, prin infiletare. Dozarea produsului se face usor, orificiul de dozare avand marimea ideala pentru a nu risipi din produs.


Masca are o consistenta destul de usoara,cu mici particule exfoliante si se intinde usor pe piele. Are o culoare alba si un  miros foarte placut si discret, aduce putin cu gelul de dus de la Yves Rocher, cel cu floare de lotus:


Cum aplic eu acest produs: total diferit de cum spun ei, cu toate ca efectul e acelasi. Eu prefer sa o aplic pe tenul curat, o masez usor pe ten si o clatesc cu apa calduta. O folosesc pe post de scrub facial, o data la 2 zile, si lasa un ten curat si hidratat, de multe ori nu mai simt nevoia sa aplic si o crema hidratanta dupa utilizare.

Daca e sa analizam ingredientele, treaba e cam ciudatica, multe produse despre care nu am gasit informatii.

Ingrediente: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth - 20, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Glycerin, Cetostearyl Alcohol, Polyvinyl Clorhide, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Nimphaea Alba Flower Extract,Magnolia Officinalis Flower Extract, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Cross Polymer, Triethhanolamine, BHT, Parfum, Limonene, Buthyphenyl Methylpropial.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Cantitate: 200 ml.

Pret: intre 7 si 12 lei, depinde de campanie.

Unde il gasiti: Online, pe www.ladys.ro

Ati incercat acest produs?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. nu am incercat produse de la ei, cataloagele lor au un miros anume ce nu ma fac sa cumpar sincer nimic :))), ma bucur sa aud ca si ei au produse ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de asta fac eu shopping online :D. N-am incercat multe de la ei, dar ce am testat mi-a placut.

      Ștergere
  2. Nu stiam de firma asta. De-asta sunt bune blogurile, afli mereu lucruri noi. Te pup!:X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit nimic de la aceasta firma! Pare interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vazusem intr-un catalog o gama de produse cu miros de liliac.M-am tot tinut sa mi le comand dar pana la urma am renuntat in favoarea celor de la YR.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut de la ei un creion de buze care mi-a placut mult si mama a fost incantata de vopseaua lor de par.. Eu nu prea am avut incredere in produsel lor..desi despre crema aiai cu extract de melc am citit lucruri bune. Oricum 5 parabeni?.. mi se pare excesiv...Eu tin sa acest aspect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact de asta am zis ca e mai ciudatica la ingrediente. Plus ca Phenoxyethanol tot in aceeasi categorie intra, de conservanti, considerat a fi mai safe decat parabenii. Totusi, concentratia de conservanti e cam mare, plus ca are si iritanti in lista.

      Ștergere
  6. ador particulele exfoliante:X
    http://thatswhywemsile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. de cativa anii incercasem de la ei o masca peeling cam de genul asta habar nu am cum se numea stiu doar ca era cu caise si ca miorosea foarte placut in schimb imi "teroriza"tenul :)) avea ceva in ea ca si nisipul(pt exfoliere) dar erau foarte dure particulele acelea :| asa ca am renuntat in a o folosi si acum nu mai testez nimic de genul asta deoarece mi se pare o risipa de banii cand pot sa folosesc zatul de cafea care e si 100%natural :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana acum n-am folosit niciodata zat, eu nu fac cafea la ibric sau filtru si n-am de unde lua zat :)

      Ștergere
  8. Nu am incercat niciodata nimic de la Lady's, nu stiu pe nimeni si nu ma indur sa dau singura comanda de pe site.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un produs pe care şi eu îl am şi-l folosesc mereu cu drag. Sunt reprezentat Lady's de aproape 3 ani şi niciodată nu am avut vreo remarcă negativă cu privire la un produs anume. Dacă te pot ajuta cu o părere la o viitoare comandă, cu drag, Claudia. Am testat produsele lor în toată această perioadă şi cred că pot da o recomandare despre fiecare-n parte :-)

    RăspundețiȘtergere