Trancaneli: Despre decesul iminent al camerei mele foto si o tentativa de NOTD

Buna fetelor,

Tocmai eram gata sa va prezint unghiutele mele, cu sclipici, aveam pregatit inclusiv discursul, despre cum nu mi-am mai gasit eu in multitudinea de oje glitterul meu alb si am fost nevoita sa folosesc un alt fel de sclipici, unul fin, care pe unghiile mele pictate cu un albastru-gri inchis, a devenit verde. Chiar aveam pregatit si un nume dragut pentru post -  Where`s my glitter?

Bun. Mi-am luat unghiutele din dotare, pictate frumos, si camera mea foto, si le-am dus in hol, unde consider ca e cea mai buna lumina artificiala pentru pozele facute noaptea. Si am facut vreo 10 poze, sa am de unde alege. Stiti cum e - ba o poza nu e destul de clara, ba n-ai prins unghiul perfect.

Dupa ce termin de pozat, iau camera, scot cardul, il bag in laptop. Pana aici totul in regula. Ma uit pe card, 2 poze. si alea nepotrivite sa va incante vizual. Scot cardul, bag cardul. Again. Nu, nicio poza noua nu apare spectaculos pe card.

Asa ca am ramas cu poza aceasta si cu amenintari cu o moarte tragica, dureroasa si violenta la adresa camerei mele foto.


Sa speram ca nu o sa trebuiasca sa recurg la fapte, ca o sa revina la sentimente mai bune fata de mine!

Kiss Kiss

Share:

4 comentarii

  1. Poate e de la card?
    Imi place combinatia de culori dincolo de toate! kiss

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa manichiura, sper sa-si revina camera fota si sa ne mai incanti si cu alte fotografii! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper din suflet să fie ceva trecător şi să te bucuri în continuare de ea :-)
    Şi mie îmi place combinaţia de culori :-)

    RăspundețiȘtergere