Review: Gel Crema Hydra Vegetal 24 H Intense Hydration Yves Rocher

Buna fetelor,

Incepem saptamana in forta, cu un review al unei creme hidratante pentru fata care chiar mi-a placut.

Asa arata varianta oficiala:

Ce am eu arata asa, eu am primit o astfel de mostra de 15 ml la o comanda :


Ce spun ei:  O piele saturată de apă este secretul hidratării de durată!
Gelul Cremă Hidratare Intensă 24 de ore : - Hidratează intens tenul timp de 24 de ore - Tenul este vizibil mai strălucitor proaspăt È™i radiază de frumuseÈ›e 
Formulă testată sub control dermatologic. 
Special conceput pentru Tenul Normal spre Mixt. 
Ingrediente de origine vegetală : sevă de Arțar, sevă de Agavă bio, Betaină, apă de Hammamelis bio.

Ce spun eu: Imi place, in primul rand, ca am primit mostra de 15 ml, si nu de 2 ml. Un plus pentru Yves Rocher, dintr-o asemenea cantitate chiar poti sa-ti faci o idee destul de concreta despre produs, daca este sau nu pentru tenul tau.

Produsul se prezinta intr-un borcanas de sticla, in varianta oficiala. Acest lucru nu-mi prea place din 2 motive: nu este igienic sa-ti tot bagi degetul in crema, si nici materialul ambalajului nu este foarte practic, mai ales daca detii 2 maini stangi, precum subsemnata :) Asa ca ambalajul mini-produsului mi se pare mult mai indicat, tub squeeze cu capac filetant.


Crema are o culoare alba, o textura usoara, hidratanta, care se intinde usor pe piele si se absoarbe foarte repede.




Ce imi place cel mai mult la crema asta este puterea de hidratare. Pana acum nu am mai incercat o crema care chiar sa simti ca hidrateaza in profunzime si timp indelungat.

Lasa tenul fin si catifelat, nu lasa senzatia de gras pe piele, nu mi-a provocat mostruleti sau alte minunatii pe ten.

Pentru mine cred ca acest produs a devenit Holy Grail. Mai am inca 2 tuburi, astept sa vad cum se manifesta pe ten si in aceasta iarna, iar apoi o voi cumpara in varianta mare. Vreau chiar sa incerc toata gama, gelul de curatare, demachiantul, apa micelara, serul.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Corn Starch, Ethylhexyl Stereate, Methylpropanediol, Ethylhexyl Cocoate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Betaine, Hamamelis Virginiana ( Witch Hazel) Water, Glyceryl Stereate, Butylene Glycol, Sesamum Indicum Seed Oil, Sorbitan Stereate,  Aphloia Theiformis Leaf  Extract, PEG-100 Stereate, Acer Saccarum (Sugar Maple) Extract, Parfum, Agave Tequilana Leaf Extract, Methylparaben, Amonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Pnexyethanol, Ethylparaben, Tocoperyl Acetate, Allantoin, Xanthan Gum, Propylparaben, Tetradosium EDTA, Lactic Acid, Potassium Sorbate.

Cantitate: 50 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: 49 lei, dar o gasiti si la oferta, la 29 lei.

Unde o gasiti: online, pe http://www.yves-rocher.ro/ si in magazinele lor fizice.

Voi ati incercat aceasta gama?

Kiss Kiss


Share:

8 comentarii

  1. Nu am incercat aceasta gama inca desi cand eram la magazinul am pus mana pe crema si m-am razgandit gandindu-ma ca o voi cumpara eu in alta zi si de atunci a trecut ceva timp :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la urma te-ai hotarat :P Ma bucur ca iti place si ca ti se potriveste, eu am terminat-o si inca n-am alergat sa iau inca una :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astepta postarea asta :)) Eu mai am 2 mostre, dupa aia dau iama-n comenzi :D

      Ștergere
  3. Chiar daca are 2 parabeni ..suna tentant. Mersi de review!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super.. O am si eu, dar inca nu am inceput-o :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am şi eu o mostră de 15 ml de la drăguţa de Alina Anghel, mi-a dăruit-o la un giveaway, dar încă nu am încercat-o, aştept să mai termin şi ce-am deschis înainte. Acum sunt curioasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit-o si eu la o comanda insa n-am incercat-o pe fata.I-am dat-o unei prietene ca i se terminase crema hidratanta in ziua aceea.Am si uitat sa o intreb daca i-a placut sau nu. :D

    RăspundețiȘtergere