Review: Gel de dus Fa Sensual & Oil Monoi Blossom

Buna fetelor,

Din cele 14 geluri de dus pe care le aveam, am ajuns la jumatate, adica mai am 7 :) Lucru bun, zic eu, sunt cu 7 geluri de dus mai aproape de gelul de dus preferat.

Astazi va voi prezenta inca un favorit din aceasta categorie, gelul de dus de la Fa, Monoi Blossom. Nu cred, sau cel putin nu retin sa mai fi folosit geluri de dus de la Fa, dar se pare ca am gasit unul fix pe gustul meu:


Ce spun ei: Formula bogată cu o combinaÈ›ie de 3 uleiuri naturale de Argan, Marula È™i Migdale, oferă pielii tale o îngrijire intensă, lăsând-o irezistibil de moale È™i netedă. Răsfață-È›i simÈ›urile cu parfumul adorabil de floare de Monoi pentru o experiență de neuitat.

Ce spun eu: Inca un gel de dus care m-a convins ca trebuie recumparat. Are o textura bogata, o culoare aurie foarte placuta si un miros intens, usor oriental, care persista pe piele timp indelungat si imi ofera o senzatie de bine de fiecare data cand il folosesc. Face o spuma cremoasa, curata foarte bine si multumita uleiurilor din compozitie, lasa pielea fina dupa fiecare dus.

Imi place forma ambalajului, chiar daca capacul e curbat, il pot pune usor invers pe suportul din baie, pentru a beneficia de ultimele picaturi din el. Apropo de capac, se deschide si se inchide foarte usor, fara a stresa inutil unghiile. Fetele cu unghii casante sau lungi stiu despre ce vorbesc :)


Am vazut ca au si Shower Lotion, cred ca e ceva in genul celei de la Nivea, iar variantele sunt nenumarate.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Clorhide, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Polyquanterium - 7, Tocoperol, Propylene Glycol, Laureth -2, PEG -55 Propylene Glycol Oleate, PEG -40 Hydrogenated Castor Oil, PEG- 7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Hexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Benzopenone -4, Tetrasodium ETDA, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Cl 47005, Cl. 16035.

Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 8-10 lei.

Unde il gasiti: majoritatea supermarketurilor.

Ati incercat gelurile de dus Fa?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Ma faci si pe mine sa mi-l doresc, pare minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. iarasi ispitesti ;)))
    felicitari
    http://albastruintens.blogspot.ro/2013/11/castigatoarele-concursului-dupa-cum-v.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu l-am avut asta vara, l-am luat din DM la pret promotional, cu vreo 6 lei si m-am indragostit pe loc, nu ma asteptam sa aiba Fa geluri asa de misto :-D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am mai folosit in tinerete Fa ;))
    Aroma e tentanta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am avut un gel de dus Cherry Bloosum de la Fa acum ceva ani... a fost preferatul meu, tot am zis ca o sa il recumpar..dar acum il vreau pe acesta! Care e gelul de dus preferat? Ce recumperi cand termini cele 7?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu chiar sa am 50 de geluri de dus,tot mai cumpar.Mai ales cand sunt tentata..ca in cazul de fata. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat nievar un gel de dus Fa, cel putin nu imi amintesc. :) Dar suna ataaaaat de bine! Dupa ce mai consum din ce am pe acasa o sa ma gandesc. Momentan am nebunia Yves Rocher si deja imi ciocane in dulap (vor sa fie folosite) cel cu macadamia si cel cu cafea (din alea am doua chiar), plus cele care sunt scoase la parada deja pe raft in baie. Addicted scrie pe mine. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) stai sa vezi la mine! Acum ma zbat tot cu un YR, cel cu grapefruit, si ma mai asteapta inca vreo 3 tot de la firma lor :)

      Ștergere